Táskarugós matrac- Styler 200x140 cm (T4)

Ingyenes szállítás
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
Ortopéd. 5 Anatómiai zóna. T3 keménység. A Stela Bio táskarugós matrac 21 cm magas. A matrac belseje 5 anatómiai zónában elrendezett táskarugókból áll. A keményebb oldalon kókuszréteg van, amely növeli a merevséget. A f... Teljes leírás »
233 900 Ft ÁFA-val
 
Huzat: Aloe Vera
Huzat: Aloe Vera
További változatok:
233 900 Ft
-
+
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Ortopéd.
5 Anatómiai zóna.
T3 keménység.
Termékkód:
1022056
Magasság:
22-23 cm
Szélesség:
140 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
13 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:

A Stela Bio táskarugós matrac 21 cm magas. A matrac belseje 5 anatómiai zónában elrendezett táskarugókból áll. A keményebb oldalon kókuszréteg van, amely növeli a merevséget. A felső rész latex réteg, amely nagy rugalmasságot és fekvési kényelmet biztosít.

Javasolt ágyrács:

stabil léces ágyrácsra

A matrac mag magassága:

21 cm.

A matrac keménysége:

T4/T5

A matrac teherbírása:

Terhelhetőség 130 kg

Huzat Aloe Vera Silver:

A huzat hipoallergén anyagokból készült. A huzat aktív ezüsttel van steppelve, amelyet antibakteriális tulajdonságok jellemeznek. A huzat levehető, 2 részre osztható és 60 ° C-ig mosható

Huzat Safr:

A huzat egészségügyi, páraáteresztő és nem okoz izzadást. A huzat antibakteriális és antiallergiás hatású, ellenáll a folyadékoknak. Fertőtleníthető és 95 ° C-ig mosható.

Huzat Bamboo:

A huzat cellulóz alapon készül, amelyet bambuszrostokból nyernek. A huzatban található természetes pamut kiváló szellőzést biztosít és szárazon tartja a matrac mikroklímáját. A Huzat levehető és 60 ° C-on mosható.

Huzat Tencel:

A Tencel egy funkcionális elem, amelyet természetes anyagokból nyernek. A huzat fertőtlenített kezeléssel rendelkezik - védelmet nyújt a gombák és baktériumok ellen. A huzatot PES szálból készült légkondicionáló töltettel varrják. Levehető és 60 ° C-on mosható.

Kivitelezés:
A matrac az elképzeléseinek megfelelően atipikus méretben is legyártható. További információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz
Megjegyzés:
A Huzat belsejében lévő hab színe eltérhet a képen látható színtől, ez nem indok a reklamációra.
Összefüggõ termékek
137 900 Ft
3-4 héten belül
192 900 Ft
3-4 héten belül
274 900 Ft
3-4 héten belül
90 900 Ft
Külső raktáron > 5 db
Javasoljuk hozzávásárolni
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu