Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (82 termékből)

A 140x200 cm-es matrac atipikusnak tűnhet Önnek, de az ilyen belső méretű ágyak az utóbbi időben nagy sikert arattak. Különösen népszerűek a tinédzserek, de a kényelmükre törekvő felnőttek körében is. Tehát leggyakrabban az ágyat a tanuló szobájába helyezik, ha a méretei ezt lehetővé teszik. Kisebb gyermekek esetében is értékelni fogja a nagy matracot, ha éjszaka a gyermekkel kell aludnia. A 140x200 cm-es matracokkal ellátott franciaágyak hálószobákba is alkalmasak, de inkább a kifinomultabb alkatúaknak, vagy egy romantikus házikóba, ahol párjával akár egy-két éjszakát is eltölthet. Az ilyen ágyak a kanapé helyett egy stúdiólakásba is tökéletesen illeszkednek. Ha franciaágyat használ, kompromisszumos döntést kell hoznia a matrac keménységét illetően, mert általában csak egy széles matrac van egy ilyen ágyban. A matrac keménységét 1-től (legpuhább) 5-ig (kemény matracok) numerikus fokozatok határozzák meg.

200 x 140 cm picture 0

A kemény matracok ideálisak az erősebb testalkatúaknak, azoknak, akik szeretnek hanyatt aludni és gyerekeknek. A puha T1/T2 matracot és a közepes keménységű T3/T4-et a karcsúbbak is választhatják, akik nem mélyednek bele a matracba. A közepesen kemény matracok ideálisak azok számára is, akik leggyakrabban oldalt vagy hason alszanak.

Ha a tinédzser gyermeke egész évben allergiás a porrészecskékre és atkákra, mindenképp nézze meg a 140x200 cm-es antiallergén matracokat, vagy levehető antibakteriális huzattal ellátott, akár 90°C-on mosható matracokat.

A 140x200 cm-es matracot többféleképpen védheti Például vásárolhat matracvédőt, hogy megakadályozza a folyadékok beszivárgását, ha inkább az ágyban reggelizik, vagy egy esti uzsonnát filmnézés közben. A matracot az ágynemű és az ágy feletti dizájnhuzat védi a külső szennyeződéstől és a házi kedvencektől. Ha régebbi matraca van, és szeretné meghosszabbítani egy új matrac élettartamát, akkor nézze meg a felsőmatracok kínálatát, az ún. topperek 140x200 cm-es méretben is kaphatók.

200 x 140 cm picture 0

Az egészséges alváshoz nem elég egy ágy és egy jó minőségű matrac. Szintén fontos az ágyrács, amelyre a matrac kerül. Ez az elválaszthatatlan pár meghosszabbítja az ágy élettartamát, szellőzteti az ágyat, ami megakadályozza a mikróbák és a penész elszaporodását és javítja az alvás minőségét. A 140x200 cm-es matrachoz azonos méretű rácsot kell vásárolni. Általában a 140x200 cm-es léces ágyrácsok a140x200 cm-es rugós matracokhoz illenek, míg a 140x200 cm-es habszivacs matracok pedig a 140x200 cm-es lamellás rácsokhoz alkalmasak. A még nagyobb kényelemről az állítható rácsok gondoskodnak, amelyekhez az egy nagy egészet alkotó monolit matracok a legalkalmasabbak.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu