Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (341 termékből)

Normál körülmények között a széthúzható asztal nem foglal túl sok helyet, de szükség esetén könnyen bővíthető. Varázstrükk, amely egy kis asztalt nagy táblává varázsol! Senki sem engedheti meg, hogy ez megtörténjen, akinek maximális rugalmasságra van szüksége az étkezőjében. Rendkívül praktikus, és nem csak különleges eseményekhez. A bőséges vasárnapi reggelik alkalmával is tökéletes helyet nyújt svédasztal formájában, vagy díszek kiállítására. Elhelyezéskor vegye figyelembe az asztal méreteit a szétnyitás után.

Ne helyezze az étkezőasztalt sarokba. Nehéz egy ilyen asztalhoz ülni, és aki a sarokban ül, az kényelmetlenül érzi magát. A székek kényelmes tolásához és húzásához legalább 60 cm-t kell hagyni mindkét oldalon.

Annak érdekében, hogy a spontán ünnepségek során is ragyogjon, az asztalt a lehető legrövidebb időn belül fel kell tudni készíteni. Különféle mechanizmusok állnak rendelkezésre az asztalok meghosszabbításához, a behelyezhető kiegészítő tányéroktól a klasszikus fiókokon át a szinkron pillangós mechanizmusig. Ebben az esetben azonban figyelembe kell venni, hogy a betétlapok tárolási helyet igényelnek. Az összecsukható betétek viszont gyakorlatilag az asztallap alá kerültek.

Bár az összecsukható asztalok elsődlegessége a funkcionalitás, a megjelenésük és az anyaguk is fontos szerepet játszik. Nálunk fa, fém vagy üveg közül választhat. A fa az egyik legkedveltebb anyag, megjelenésének és hosszú élettartamának megőrzéséhez elegendő, ha lakkozzák vagy olajjal impregnálják. A fémek hidegnek tűnhetnek, de nagyon könnyen karbantarthatók, és szépen illeszkednek az ipari stílusba. Az üveglap eleganciát kölcsönöz a belső térnek, és légies hangulatot kölcsönöz.

4 fős, 6 fős és 8 vagy több fős asztalaink közül választhat. Legyen szó szögletes, ovális vagy kerek stílusról, ne feledkezzünk meg a kényelmes székekről és terítőkről sem. Nemcsak az egész étkezési élményt teszik hangulatossá, de megakadályozzák magának az asztalnak a sérülését is. Célszerű, ha otthonában vannak összecsukható vagy egymásra rakható székek, amelyeket a meghosszabbított asztallap mellé helyezve praktikusan visszahajthatunk.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu