Ingyenes kézbesítés 50 000 Ft felett
45 189 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Tisztelt ügyfeleink,

Szeretnénk Önöket biztosítani, hogy termékeink kézbesítése továbbra is változások nélkül folytatódik. Jelenleg az 50 beszállítónk közül egy sem jelentette, hogy leállás lenne a gyárakban.

Kézbesítés

Higiéniai intézkedések – a megrendeléseket személyes érintkezés nélkül adjuk átt raktárunkból a futárszolgálatnak, a szállítók szájmaszkot viselnek, fertőtlenítik a kilincseket, kapcsolókat, a berendezéseket és egyébb felületeket a helyiségekben.

A jelenlegi szituációra való tekintettel szeretnénk megkérni Önöket, hogy a futártól történő bútorátvételkor Önök is viseljenek arcmaszkot mellyel takarják az arcukat – orr, száj – miközben a futár az autó mellett áttadja Önöknek a megrendelt terméket. Mindezzel védik munkatársaink és a saját egészségüket is.

Fizetés

Szeretnénk Önöket megkérni, hogy minimalizálják a készpénzel történő fizetést, figyelmükbe ajánljuk a kártyás fizetést és az utalást.

  • Fontosnak tartjuk, hogy az Ön által megrendelt bútort minél gyorsabban és sérülésmentesen kézbesítsük. Ezért biztosítunk saját szállítót, aki átvételkor készséggel megvárja, amíg ellenőrzi a csomag épségét.
  • Kisebb csomagok esetén (30 kg alatt, pl. cipőtárolók, polcok, szőnyegek) a megrendelést futárszolgálattal küldjük.

 

Vásárlás 50,000 Ft alatt

Szállítás ára

2990 *

Szállítás ideje

A megrendelt termék szerint

Hogyan történik a kézbesítés?

A szállítás előtt 1-2 nappal kapcsolatba lépünk Önnel, és megbeszéljük a kézbesítés időpontját.

 

Vásárlás 50,000 Ft felett vagy a termék jelölése “Szállítás Ingyen”

Szállítás ára

Ingyen

Szállítás ideje

A megrendelt termék szerint

Hogyan történik a kézbesítés?

A szállítás előtt 1-2 nappal kapcsolatba lépünk Önnel, és megbeszéljük a kézbesítés időpontját.

 

* Ha csak ágyneműhuzatot vagy képeket vásárol nálunk, akkor a kedvezményes szállítási ár 0 Ft érvényes.

Ágynemű, Képek

 

Raktárunk:

Sklad MartinKézbesítés egyenesen a megadott címre

csomag

30kg-ig

Az Ön új bútorát a futár elviszi az első zárt bejáratig (lakóház bejárata, kapuja ill. telek határa stb.)

csomag 30kg felett

Az Ön új bútorát a sofőr a teherautó rakterében adja át.

A termék ellenőrzése átvételkor

A csomagot bárki átveheti ill. az a személy, aki az adott címen tartózkodik, és értesítve van, hogy küldemény érkezik. Utánvétre történő vásárláskor kérjük ne felejtse el, hogy a csomagért készpénzben kell fizetni. Ha a megrendelés árát előre kifizették, az átvételkor a futár elkérheti a személyi igazolványát vagy más iratot a személyazonosság igazolására.

 

A termék átvétele és kifizetése előtt kérjük alaposan ellenőrizze át a terméket.

  • Ha a termék csomagolása láthatóan károsodott, írasson a sofőrrel reklamációs űrlapot vagy a kárt jegyezze fel az átvételi jegyzőkönyvbe. Azután kérjük, tájékoztasson minket a keletkezett problémáról.
  • Olyan mechanikus károsodás esetén, amelyet az átvétekor nem lehetett egyértelműen megállapítani, a vásárló köteles azonnal reklamációt benyújtani.

 

Ebben az esetben későbbi reklamáció csak akkor lesz érvényes, ha a vásárló egyértelműen be tudja bizonyítani, hogy a termék már az átvételkor is károsodott volt. A cégünk sofőrje ill. a futár készségesen segít Önnek ellenőrizni a csomagok számát is, amelyet írjon be a szállítólevélbe, amelyet az átvételkor ír alá. Ez nagyon fontos abban az esetben, ha hiányozna a termék egy része.Infovonal

Hé - Pé: 8:00 - 17:00
+36/
15 507 605
info@zondo.hu

 

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 50 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 50 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu