Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül

  • Fontosnak tartjuk, hogy az Ön által megrendelt bútort minél gyorsabban és sérülésmentesen kézbesítsük. Ezért biztosítunk saját szállítót, aki átvételkor készséggel megvárja, amíg ellenőrzi a csomag épségét.
  • Kisebb csomagok esetén (30 kg alatt, pl. cipőtárolók, polcok, szőnyegek) a megrendelést futárszolgálattal küldjük.

 

Vásárlás 120,000 Ft alatt

Szállítás ára

3990 *

Szállítás ideje

A megrendelt termék szerint

Hogyan történik a kézbesítés?

A szállítás előtt 1-2 nappal kapcsolatba lépünk Önnel, és megbeszéljük a kézbesítés időpontját.

 

Vásárlás 120,000 Ft felett vagy a termék jelölése “Szállítás Ingyen”

Szállítás ára

Ingyen

Szállítás ideje

A megrendelt termék szerint

Hogyan történik a kézbesítés?

A szállítás előtt 1-2 nappal kapcsolatba lépünk Önnel, és megbeszéljük a kézbesítés időpontját.

 

* Ha csak ágyneműhuzatot vagy képeket vásárol nálunk, akkor a kedvezményes szállítási ár 0 Ft érvényes.

Ágynemű, Képek

 

Raktárunk:

Sklad MartinKézbesítés egyenesen a megadott címre

csomag

30kg-ig

Az Ön új bútorát a futár elviszi az első zárt bejáratig (lakóház bejárata, kapuja ill. telek határa stb.)

csomag 30kg felett

Az Ön új bútorát a sofőr a teherautó rakterében adja át.

A termék ellenőrzése átvételkor

A csomagot bárki átveheti ill. az a személy, aki az adott címen tartózkodik, és értesítve van, hogy küldemény érkezik. Utánvétre történő vásárláskor kérjük ne felejtse el, hogy a csomagért készpénzben kell fizetni. Ha a megrendelés árát előre kifizették, az átvételkor a futár elkérheti a személyi igazolványát vagy más iratot a személyazonosság igazolására.

 

A termék átvétele és kifizetése előtt kérjük alaposan ellenőrizze át a terméket.

  • Ha a termék csomagolása láthatóan károsodott, írasson a sofőrrel reklamációs űrlapot vagy a kárt jegyezze fel az átvételi jegyzőkönyvbe. Azután kérjük, tájékoztasson minket a keletkezett problémáról.
  • Olyan mechanikus károsodás esetén, amelyet az átvétekor nem lehetett egyértelműen megállapítani, a vásárló köteles azonnal reklamációt benyújtani.

 

Ebben az esetben későbbi reklamáció csak akkor lesz érvényes, ha a vásárló egyértelműen be tudja bizonyítani, hogy a termék már az átvételkor is károsodott volt. A cégünk sofőrje ill. a futár készségesen segít Önnek ellenőrizni a csomagok számát is, amelyet írjon be a szállítólevélbe, amelyet az átvételkor ír alá. Ez nagyon fontos abban az esetben, ha hiányozna a termék egy része.Infovonal

Hé - Pé: 8:00 - 17:00
+36/
15 507 605
info@zondo.hu

 

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu