Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (123 termékből)

Fontos tisztázni három dolgot - a kertben használandó bútor felhasználása, tulajdonságai és az anyag, amelyből készült. Az alap a rendelkezésre álló hely nagysága. Balkon, terasz, kisebb előkert vagy nagy kert, ahol nemcsak nagy kerti bútorok férnek el, hanem más kiegészítők is. Fontos az is, hogy a kertet grillezésre használjuk-e barátainkkal, vagy csak egyedül pihenünk.

Kerti bútorok picture 0

Amennyiben a kertben főleg közös ebédre vagy vacsorára gyűlnek össze, akkor biztosan értékelni fogják a kerti bútorokat, amelyek a székekkel és asztalokkal együtt tartalmazzák a klasszikus étkezőasztalt is. Gondolkodjunk el azon, hogy hány emberrel töltjük az időt a kertben. Elférünk-e az asztalnál, és szükség van-e pár összecsukható szék vásárlására. Ha a kertben inkább pihenésre tervezzük, akkor ajánlott a kerti bútorok közül a relaxációs fajták, amelyek közé tartoznak a kerti székek, padok, napozóágyak, függőágyak, függőszékek vagy akár jakuzzi is.

Nem kevésbé fontos tisztázni, hol "telel" a kerti bútor, és hogyan kell róla gondoskodni. A kerti bútorokat fedéllel vagy fedetlenül is használhatjuk. Ez természetesen kiteheti őket az időjárás viszontagságainak, még télen is. Ebben az esetben tartós anyagból kell készíteni. Milyen felületen áll majd a bútor? Ha a padlón széles hézagok vannak, akkor a bútoroknak kis lábakkal rendelekző bútorok lábai beleesnek ezekbe a résekbe. A nehéz fém talpú bútorok karcolhatják a fa padlót. Ha a bútorokat gyakran kell mozgatni helyről helyre, akkor könnyebb anyag használata javasolt.

Kerti bútorok picture 0

Az anyag kiválasztásánál nem csak az esztétikai szempontokat kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy mennyi ideig bírja ki a bútor, és mennyire lesz kényelmes. A fa bútorok időtlen klasszikusok. A fa a népszerű választás, különösen, ha természetes anyagokra vágyik. Azonban, rendszeres ápolásra és védelemre van szüksége a nedvességtől, hogy elkerüljük a kellemetlen szürke patinát rajta. Általában igaz, hogy minél keményebb a fa, annál hosszabb az élettartama. Az álló növényi anyagok közül a rattan utánzat a leggyakrabban használt felületi anyag kerti bútorokhoz. Mechanikus sérülésekkel szembeni nagy ellenálló képessége miatt népszerű, nem igényel karbantartást, és természetes rattanra emlékeztet külsejében. Azonban, a természetes rattant gyakran nem használják kerti bútoroknál, mert nem bírja a különböző időjárási hatásokat, és gyorsan megsérül. A műrattan árban kedvezőbb, nem fakul el és nagyon könnyű, és nagyon ellenáll az UV sugárzásnak. A műanyag egy tartós anyag, amely megőrzi alakját, és jól karbantartható. Népszerűségét széles szín- és stílusválasztékának, könnyű súlyának és elérhető árának köszönheti. Azonban, nagyon olcsó termékek esetén figyelni kell a színfakulásra és az anyag terhelhetőségére.

És mit érdemes még venni kerti bútornak? Stílusos külső lámpák, napernyők, tárolódobozok, pavilonok és különféle egyéb kütyük, melyeket a kerti kiegészítők kategóriában találhatóak.

Kerti bútorok picture 0

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (7 - 255 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (28 - 300 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (10 - 220 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu