Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Ruhásszekrény Kraz KS1 Raktáron > 5 db
Méretek: 193 x 88 x 49 cm
122 900 Ft
Méretek: 192 x 90-106 x 58-42 cm
181 900 Ft
Méretek: 200,4 x 154 x 49,5 cm
152 900 Ft
Méretek: 200,4 x 154 x 49,5 cm
129 900 Ft
Méretek: 195 x 83 x 55 cm
85 900 Ft
Méretek: 111 x 75 x 37 cm
18 900 Ft
Méretek: 111 x 75 x 46 cm
15 900 Ft
Méretek: 185 x 111 x 46 cm
33 900 Ft
Méretek: 202 x 148 x 46 cm
47 900 Ft
Ruhásszekrény Margit (csokoládé) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 200 x 120 x 58 cm
126 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (615 termékből)

Szekrény vásárlásakor először figyelni kell a minőségi kidolgozásra és arra, hogy a szekrény stabil egyen. Leggyakrabban ezek a szekrények tömör és jó minőségű fából vagy olcsóbb forgácslapból készülnek. Vegye figyelembe a szerelvények, zsanérok és fogantyúk minőségét, amelyek gyengébb minőségűek esetén gyorsan elhasználódnak. Bizonyos típusú szekrények a falra rögzíthetők.

Másodszor, nézzen be a szekrénybe. A legelterjedtebbek a polcos szekrények vagy az akasztók felfüggesztésére szolgáló rúddal ellátott szekrények. A kínálatban azonban szerepelnek nyitott polcos gardróbszekrények, fiókokokkal vagy kiegészítőkkel mint, például a nyakendőknek szánt fogasokkal is. A legjobb választás a polcok, az akasztórúd és a fehérneműs fiókok kombinációja.

A másik fontos dologa a vásárlás során a szekrény méretei. A klasszikus szekrény mélysége nem haladhatja meg a 70 cm-t. Az összehajtott pólók mélysége mindössze 45 cm, a lógó kabát pedig körülbelül 50 cm. A szekrény magassága az Ön döntésétől függ. Ne feledje azonban, hogy egy hosszabbítós, magas szekrényhez székre vagy lépcsőkre lesz szüksége. A szekrény szélességét a helyiségben lévő szabad hely határozza meg, amelyet erre a célra kíván használni.

Végül, de nem utolsósorban, válasszon ruhásszekrényta kialakítása szerint. Való igaz, hogy minden szobában más típusú gardróbot kell kialakítani. A gyerekszoba gardróbján ne legyen tükör, ugyanakkor legyen egy-két ajtóval felszerelve, és ne legyen feleslegesen magas. A gyermekszekrények színes ajtajúak lehetnek, kialakításukat az íróasztalhoz és az ágyhoz igazíthatja. A hálószoba gardróbjai lehetnek kétajtósok, háromajtósok vagy akár sarokszekrények is, mert legalább két személy ruháit tárolják. A hálószobában található szekrények tolóajtósak is lehetnek, aminek köszönhetően helyet takarítanak meg a szobában. A szekrények belsejét fel kell osztani. Az előszobába olyan méretű szekrényeket válasszon, amilyet a hely megenged, könnyen lehet akár négyajtós is. Az előszoba gardróbokhoz célszerű tükrös ajtókat vagy tolóajtósat választani, főleg szűk folyosókon. Ezek a szekrények minél nagyobbak legyenek, mert nem csak kabátokat helyezünk el bennük, hanem bőröndöket, cipőket, törölközőket, takarókat és egyéb kiegészítőket is az egész háztartásból.

Egy szokatlan típusú szekrény a szövetből készült szekrény. Megvédi ruháit a portól és klasszikus vagy tépőzáras cipzárral záródik.

Egyes szekrényeken kívül és belül további LED-es világítás is található, amivel könnyebben eligazodhat a szekrényben. Az áttetsző dobozok vagy a gardrób rendszerezők szintén segítenek az áttekinthetőségben.

A fa gardróbszekrényeket speciális fához való termékkel kezeljük, egyéb anyagokhoz nedves kendő is elegendő. Az tükröt és az üvegajtókat mossuk le, vagy meleg vízzel, amiben egy csepp ecet van.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó szekrényeket keres, itt megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereléssel. Biztosan nem marad le az akciókról vagy a különféle eseményekről. Ha nem bánja egy kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított gardróbszekrényt, az semmiképp se hagyja ki a bazárt.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó szekrényeket keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu