Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül

Kezdje a padlótól. Mivel a gyerekek először mászni tanulnak, később pedig a földön játszanak, ezért javasoljuk, hogy vásároljon minőségi gyerekszőnyeget a gyerekszobába. Legyen a lehető legpuhább, de ugyanakkor tartós is. Válasszon rövid szálúakat, mert könnyebben karbantartható.

Gyerekszobák picture 0

A gyerekszoba legalapvetőbb bútora az ágy. A várakozás ideje alatt vegyen fontolóra egy imádnivaló babaágyat vagy korlátokkal ellátott ágyat. Ne felejtsen el matracot vásárolni a kiságyhoz, amely természetes szálakból készüljön. Gyakran használnak kókuszdeszkát. Az idősebb gyerekek élvezni fogják a tematikus ágyakat, például a játékautó vagy a házi ágy alakját. Minden 18 éven aluli gyermek matracának keménynek kell lennie, mert csak az ilyen matracok nyújtanak kellő támaszt fejlődő gerincének.

A gyerekszoba berendezése a megfelelő ágyon kívül különféle szekrényekből, komódokból és polcokból is kell, hogy álljon. Minél kisebb a gyermek, annál több fiókra és polcra lesz szüksége. Amikor a gyermek felnő, a polcokon sportteljesítményeket, fényképeket vagy plüssállat-kollekciót mutathat be. Vásárolhat azonban gyerekszoba garnitúrákat is, amelyek kellemes színkombinációban, fa dekorációval készülnek. Egy ilyen készletben általában van például egy íróasztal.

Gyerekszobák picture 0

A gyerekszoba berendezésénél ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem. Akasszon színes függönyöket az ablakok elé. Helyezzen egy állat alakú lámpát az ágy mellé vagy a komódra, amely éjszaka gyengéden megvilágítja a szobát. Megfelel egy puha kárpitozott fotel is, amit először a szülők fognak használni, majd ha felnőnek a gyerekek, akkor ők is. A nagyobb gyerekeket szokatlan babzsákokkal fogja boldoggá tenni. Ne felejtse el felszerelni az iskolásokat egy mesebeli állítható gyermekszékkel, amelyet házi feladat írásakor vagy olvasásakor fognak használni.

Ha nem rendelkezik nagy kötségvetéssel, de a legjobbat szeretné nyújtani gyermekeinek, keressen minőségi gyerekbútorokat bazár vagy kiárusítás kategóriákban.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu