Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (83 termékből)

 

A heverők sokoldalúságuk miatt népszerű pihenőbútorok. Egy pillanat alatt kényelmes ágyból kanapévá vagy étkezőasztal mellé járó paddá változhatnak. A heverők választéka valóban széles. Népszerűvé váltak a magasabb kárpitozott fejtámlával és oldalsó, párnákkal kiegészített heverők, amelyekhez megfelelő zsámolyt is vásárolhatunk. A szövet fejtámla megakadályozza a fal szennyeződését, valamint megakadályozza a fej, a lábak vagy a kezek esetleges kopását. A gyártók a felhasználók kényelmére is gondoltak, így állítható matracos és kihúzható heverőt is talál a kínálatban. További nagy előny az összecsukható matrac alatti üreges hely, amely paplanok, párnák vagy ágytakarók tárolására szolgál. Egyes kanapék lábai helyet biztosítanak a por letörléséhez és a matrac jobb szellőzéséhez.

Alkalmas a kanapé a gyerekszobába?

A kanapé további pihenő- vagy játszózónát biztosít a gyerekeknek, de nem ajánlott mindennapi éjszakai alváshoz. Ennek az az oka, hogy a beépített matrac nem nyújt kellő támasztékot a fejlődő gerincnek. Ráadásul, ha a kanapén lévő matrac egy idő után használhatatlanná válik, akkor a gyerekek számára gerincferdülést okozhat. A megoldás egy keményebb fedőmatrac vásárlása lehet. Ha kevés a hely a lakásban, próbáljon meg kényelmes babzsákot vásárolni a gyerekeknek a heverő helyett. A heverő azonban alkalmas arra, hogy alkalmanként megaludjon rajtaegy barát vagy Ön, ha a gyermeke beteg.

Egy ilyen ágy karbantartása nagyon egyszerű. Csak porszívózza rendszeresen. Ügyeljen a kiömlött folyadékokra, amelyek könnyen csúnya foltokat képezhetnek a kárpiton. Hosszabb fekhelyhasználat után tisztítsa meg a matrachuzatot vegyileg vagy ütőeszköz segítségével, mely visszaadja a színeket és eltávolítja a makacs szennyeződések felületét is.

Kínálatunkban 80x200 cm vagy 90x200 cm méretű heverőket találhat. A heverők különböző árszinteken vásárolhatók meg. Az összeg az ágy építéséhez használt anyagtól és a takaróanyag típusától függ. A legolcsóbb heverők forgácslapból készültek, a

drágábbak minőségi fenyőfából készülnek. Kiárusítás ajánlatunkban is találhat olcsó heverőt. Kicsomagolt, alig hasznát, vagy megjavított heverőt a bazár kategóriában talál.

  • heverők
Ár
-
Ft
Méret
Magassága (35 - 90 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (77 - 150 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (195 - 215 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu