Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 203 x 90 x 35 cm
65 900 Ft
Ruhásszekrény Kraz KS1 Raktáron > 5 db
Méretek: 193 x 88 x 49 cm
122 900 Ft
Méretek: 192 x 90-106 x 58-42 cm
181 900 Ft
Méretek: 200,4 x 154 x 49,5 cm
129 900 Ft
Méretek: 190 x 64 x 32 cm
57 900 Ft
Méretek: 111 x 75 x 37 cm
18 900 Ft
Méretek: 111 x 75 x 46 cm
15 900 Ft
Méretek: 185 x 111 x 46 cm
33 900 Ft
Szekrény Dingo (fehér) Raktáron > 5 db
Méretek: 111 x 75 x 37 cm
15 900 Ft
Ruhásszekrény Margit (csokoládé) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 200 x 120 x 58 cm
126 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (727 termékből)

Mindenekelőtt meg kell határozni a szekrény méretét attól a helyiségtől függően, amelyben elhelyezik. A kínálatban különböző méretű szekrények találhatók, a keskenytől a szélesig és az alacsonytól a magasig. Az anyag, amelyből a szekrény készül, szintén fontos szempont a választás során. Különféle egzotikus, de klasszikus anyagokból is készülnek a szekrények, és ez természetesen kihat az adott szekrény végső árára is. A világszerte legkeresettebb szekrények azonban laminált forgácslapból vagy tömörfából készülnek. Az is fontos, hogy minőségi eladót válasszunk, aki első osztályú anyagokból készült termékeket kínál, legyen szó laminált vagy tömörfáról.

Szekrény lamináltumból vagy tömör fából?

A laminált anyag kedvezőbb árú, nagyon sokféle színárnyalat közül lehet választani. Kemény, de könnyen karbantartható felületének köszönhetően a sérülésekkel szemben is jobban ellenáll. Karcok esetén lehetőség van a gyors javításra forró olvadéktömítővel, amely különböző színárnyalatokban kapható.

A tömörfa drágább anyag, de vannak pozitívumai. A fa egyik sajátossága például a látható fakarikák, amelyeknek köszönhetően minden bútor egyedi faszerkezettel rendelkezik, így eredeti. A fa hosszú élettartamú, de igényesebb karbantartásra kell számítani.

Ha nem tervezi a gyakori költözést, a tömörfa bútorok több generáción át kitartanak.

Szekrény minden szobába

Háló

A legkeresettebb hálószoba szekrények a térbe nyíló ajtós szekrények. A hálószoba méretétől függően választhat kétajtós, háromajtós vagy négy vagy több ajtós gardróbszekrényt. Ha nincs szabad hely, válasszon egyajtós vagy egy praktikus, tolóajtós gardróbbal, amelyek a nyitórendszernek köszönhetően helyet takarítanak meg, és az ágy közelében vagy közvetlenül a hálószoba ajtaja mögött is elhelyezhetők. Az atipikus hálószoba megfelelő megoldása lehet például egy sarokszekrény. A kínálatban különböző méretű és kombinációjú gardróbszekrényeket talál, akár a tükörrel, akár polcos gardróbszekrényekkel, akár a polcos gardrób és akasztórúd kombinációjával.

Gyerekszoba

Az gyerekek napról napra nőnek, és velük együtt a tárolandó tárgyak száma is. Napjainkban több korszerű megoldás is elérhető az egyes korosztályok számára. Míg a kisebb gyerekeknek játékra, ruhára elegendő a gardrób, szekrény, komód, addig a nagyobb gyerekeknek érdemes a könyv- és tanszeres polcokra is gondolni. A tárolóhelyet megoldhatja akár egy megfelelő gardróbbal, amely illeszkedik a gyerekszoba többi bútorához, vagy egy gyerekbútor-készlettel, amiben PC asztal, gardrób és egyben tárolóhely is van a lépcsőben, amelynek köszönhetően az ágyhoz való hozzáférés lehetséges. Ne felejtsen el egy érdekes irodai széket a kényelmes üléshez. A világos bútorszínek kielégítő hatást fejtenek ki, és optikailag világosabbá teszik és kibővítik a helyiséget.

Előszoba

Az előszoba az első helyiség, amelyet a vendégek az otthonba belépve látnak, ezért ügyelni kell arra, hogy a tér ne csak első ránézésre legyen látványos, hanem praktikus is legyen. A megfelelő gardrób az előszobában nem csak a kabátok, hanem törölközők, takarók, bőröndök és egyéb háztartási cikkek tárolására is alkalmas. A tükrös szekrény minden hölgynek tetszeni fog. Hogy még a cipők se szóródjanak szét, nem hiányozhat egy megfelelő cipőtartó. A kínálatban talál kész előszoba garnitúrát is, ahonnan nem hiányozhat egy akasztó sem, ezért ne habozzon a megfelelő kiválasztásával.

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik gardrób a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg a megfelelő gardrób kiválasztásának útmutatóját. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó szekrényeket keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu