Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 054 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (77 termékből)

Mielőtt az ortopéd matracok széles kínálatából választana, az anyagon kívül más paramétereket is vegyen figyelembe. Az alap a matrac méretei, azaz magassága, szélessége és hossza. Egyszemélyes ágyhoz 80x200 cm vagy 90x200 cm, franciaágyhoz egy közös matrac választható 140x200 cm, 160x200 cm vagy 180x200 cm méretben. Az ortopéd matrac magassága legalább 12 cm, de optimális esetben akár 16-20 cm legyen. Egy másik kiválasztási szempont a matrac maximális terhelhetősége, amely ennél a típusnál 150 kg-ig terjed. A harmadik fontos szempont matrac vásárlásakor a keménysége. Az ortopéd matracok keménysége T5. Ha olyan matracot keres, amelyen jól fog aludni, és megszabadulni a hát- és derékfájdalmaktól, válasszon közepes keménységű T3/T4 matracot.

ortopéd picture 0

Keményebb és strapabíróbb habszivacsból készült praktikus habmatracok, strapabíró latexmatracok, amelyek biztosan nem deformálódnak el gyorsan, és a táskarugós matracok, amelyek még a nagy terhelést is könnyedén elbírják. Az ortopéd matracokat a természetes anyagok uralják, mint például a népszerű kókuszrost. Az orvosi matracok anyaga légáteresztő, antiallergén, antibakteriális és a felhasznált anyag higiéniáját különösen az allergiások és asztmások fogják értékelni.

Mivel az ortopéd matracok keményebbek, nem igényelnek különösebb támogatást. Minden típusú ágyrács alkalmas, még egy egyszerű deszka is.

A klasszikus ortopéd matrac jó helyettesítője az ergonomikus matrac. Ezek olyan matracok, amelyek alkalmazkodnak tested íveihez, ugyanakkor jó tartást biztosítanak. Az ilyen matracok kényelmesek, kemények és nagyon hosszú élettartamúak.

ortopéd picture 0

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu