Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Tudta, hogy...?
A bútor apró sérüléseinek 99%-át (pl. karcolások) a károsodott rész cseréjével szoktuk megoldani? A bútort így összeszerelheti és használhatja, nem szükséges kivárni a reklamáció rendezését. A reklamáció rendezése és az új alkatrész leszállítása után az alkatrészt csak kicseréli.

Hogyan kell helyesen kitölteni a reklamációs űrlapot?
  • A szükséges adatok helyes kitöltését kérjük, ezzel is gyorsítva a reklamáció menetét.
  • A rendelésszámot a rendelést megerõsítõ e-mailben találja, illetve a számla jobb felsõ sarkában.
  • Legyen kedves küldeni számunkra egy képet, melyen látható az egész termék, hogy egyértelművé váljon számunkra a sérülés mérete.
  • Kérjük, az összeszerelési útmutató alapján írja meg nekünk pontosan melyik alkatrész a sérült/hiányzó (pl.: 2 x A – 2db A elem).
  • Kérjük, fotózza le az összeszerelési útmutatót, valamint a csomagoláson található matricákat is és ezen képeket is mellékelje számunkra.
  • A lehetõ legpontosabban írja le a hibát, hogy mi is a lehetõ leggyorsabban megkezdhessük a reklamáció intézését. A hibák helyes leírása érdekében az áru alkatrészeinek a szerelési útmutatóban szereplõ jelöléseit használja.
  • A reklamációhoz kérjük csatolja a sérülés részletes, esetleg a teljes bútor fényképét.
  • Ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot +36-1-550-7605 (Hé-Pé: 8:00 - 18:00)

1. Töltse ki a reklamációs űrlapot

* - A csillaggal jelölt adatok kötelezõek

Keresztnév*
Vezetéknév*
E-mail:*:
Rendelésszám: *
Telefon*
Hiba típusa: *
Hiba leírása: *
pl.: A szerelési útmutatóban feltüntetett 7 számú károsodott bútorlap jelölése S128-204


2. Töltse fel a reklamált termék részletes fényképeit
(jpg, jpeg, png, gif, bmp, txt, pdf, doc, docx fájlok)3. Reklamáció küldése

A négyzetre kattintva erősítse meg, hogy Ön nem robot.


Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu