Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 197,5 x 340 x 44 cm
409 900 Ft
409 900 Ft
Méretek: 190 x 300 x 33,8-40,2 cm
173 900 Ft
Méretek: 175 x 234,8 x 40,2 cm
121 900 Ft
Méretek: x 282 x cm
197 900 Ft
Méretek: 180 x 175 x 39 cm
65 900 Ft
Nappali bútorsor Sapphire Typ 10 (sanremo tölgy) 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: x 280 x cm
226 900 Ft
106 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (186 termékből)

A nappali bútorait számos színben gyártják. Ha a fa szerkezet híve, nézze meg a masszív nappali TV falak vagy az olcsóbb faforgácslapból készült falak kínálatát tölgy, szilva, fenyő, dió vagy a közkedvelt szonoma tölgy mintájával. Ha szereti az egyszerűséget, válassza a nappali fekete vagy fehér falának hagyományos árnyalatait.

Nem hagyományos színkombinációkkal, fényes vagy matt felülettel, vagy üveggel, tükrökkel kiegészített ajtókkal hívhatja fel magára a figyelmet. A bútor színét a fal vagy a háttérben lévő mintás tapéta színéhez igazíthatja.

A modern nappali szekrénysornak szellősnek kell lennie, és legfeljebb a fal hosszának 2/3-át foglalhatja el. A modern tévéfal legelterjedtebb típusa az ún szórakoztató központ. Egy ilyen fal a tévét helyezi előtérbe, így a teljes készlet legfontosabb eleme a TV-szekrény vagy TV-panel, amelyre a tévét akasztjuk. A modern bútorok fő üzenete a játékos egyszerűség. Az ilyen szórakoztató központok különféle tárolási lehetőségeket tartalmaznak, és gyakran fiókok, polcok és zárt mappák kombinációját kínálják a vitrinekben, kisszekrényekben és polcokban. A nappaliban kellemes esti hangulatot érhet el, ha beépített energiatakarékos LED világítással ellátott szekrényeket vagy polcokat vásárol. Általában világító üvegpolcok találhatók a vitrinben, de választhatunk a felső polcra elhelyezett spotlámpát is.

Egy nappali szekrénysornak nem kell feltétlenül nagy befektetésnek lennie. Kínálatunkban olcsó, de minőségi és dizájnos megfizethető darabokat is talál, remek felszereltséggel. Biztosan nem marad le kiárusítás kategóriáról vagy a különféle akciókról. Ha nem bánja, hogy a termék egy rövid ideig használt volt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriát.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu