Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 721 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 83 x 72,5-125 x 24 cm
31 900 Ft
Polcos szekrény Petra CD Állvány Külső raktáron > 5 db
Méretek: 100 x 17 x 22 cm
13 900 Ft
Méretek: 144 x 139 x 33 cm
41 900 Ft
Polcos szekrény Atene Raktáron > 5 db
Méretek: 80,5 x 17 x 17 cm
9 900 Ft
Könyvespolc Baki Typ 1 Raktáron > 5 db
Méretek: 143,5 x 43 x 20 cm
16 900 Ft
Méretek: 89 x 30 x 28 cm
11 900 Ft
Regál Imperio 1 (barna) Raktáron > 5 db
Méretek: 72.6 x 35 x 25 cm
16 900 Ft
Regál Supreme 1 (fekete) Raktáron > 5 db
Méretek: 120 x 56 x 35 cm
15 900 Ft
Regál Supreme 2 (fekete) Raktáron > 5 db
Méretek: 160 x 56 x 35 cm
16 900 Ft
Regál Sienna (szürke) Raktáron > 5 db
Méretek: 145 x 103 x 30 cm
11 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (348 termékből)

A polcos regálok leggyakrabban MDF lapokból készülnek, amelyek teljes teherbírása 100-500 kg. Ezért elsősorban otthoni könyvtárként vagy irodákban használják nehéz akták tárolására. Minden polc erős a gerendákat összekötő kereszttartóknak köszönhetően, így garantálja a stabilitást és megakadályozza a törést. A stabilitást, szilárdságot és tömegességet fém vagy fa polcok biztosítják.

Nem szabály, hogy a regál csak egy nyitott polcokkal rendelkező szekrény kehet. Ez lehet az ajtókkal és fiókokkal ellátott polcok kombinációja vagy egy üvegpolc, amelyet vitrinnek neveznek. A polcokat különböző színváltozatokban is gyártják. A faszerkezetek szerelmesei számára klasszikus tölgy és bükk mintázatban, a népszerű sonoma tölgy vagy elegáns cseresznye mintájában készülnek. Egyszerűség és légiesség érhető el a sima fehér polcokkal, de a fekete és a szürke árnyalataiban is. A polcok választéka olyan széles, hogy különböző magasságú és szélességű polcokat találhatunk. Kisebb helyekre, vagy a tér kitöltésére, díszítésére válasszon keskeny polcot vagy alacsony polcot, amelyre virágvázát vagy képkeretet helyezhet. Nagyobb főszoba esetén válasszon magas polcot vagy sarokpolcot.

A polcos szekrény kiválasztása a helyiségtől és a céltól is függ, amelyre szüksége van. Ön lelkes olvasó? Válasszon a számos polcos könyvespolc közül. A kombinált színes játékpolc gyermekek számára alkalmas. A cipőtartó tökéletesen illeszkedik az előszobába. Végül, de nem utolsósorban a fürdőszobai polcokat is árulják, ahol tiszta törölközőt vagy kozmetikumokat helyezhet el.

Ha szeret virágot termeszteni, a dizájnos nyitott polcon több virágcserép is elfér, ami zöld oázist varázsol nappalijába vagy irodájába.

A polcos szekrény/regál ezért segít rendszerezni a dolgait, és segít bővíteni a tárhelyet. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó polcos szekrényeket/regálokat keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Bükk
  Cseresznye
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Fém
  Gesztenye
  Kék
  Kőris
  Lila
  Lucfenyő
  Meggy
  Narancs
  Rózsaszín
  Sárga
  Szilva
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (21 - 219 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (17 - 832 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (17 - 68 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu