Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 054 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (201 termékből)

A legnépszerűbb anyag, amelyből a szekrényeket leggyakrabban készítik, a természetes fa egyedi mintájával vagy a laminált lapok különböző színekben és kivitelben. A szekrény nem csak egyrészes, ajtós bútor, hanem lehet kétrészes, háromrészes, és lehet egy fiókos vagy több ajtós is. Belül a szekrények polcokkal vannak osztva, vagy csak üres helyet tartalmaznak.

Kisszekrények a háztartás részeként

Szekrényeket egy lakás vagy ház szinte minden helyiségében talál. A keskeny kerekes szekrények használhatók a fürdőszobában vagy PC-szekrényként. A szélesebb szekrények nappali, hálószoba vagy gyermekbútor rendszer részeként is alkalmazhatók. Ezekben a szobákban akasztós szekrényeket is használhat a falra, amelyek segítenek a dolgok tárolásában, ha a lakás területe kisebb.

A szabadon álló szekrény, amelyre egy masszív virágcserepet helyezhet el, szintén jól áll majd az előszobában. Helyezze a cipőtartó mellé.

Szekrények az iroda részeként

Nincs olyan iroda vagy otthoni iroda, ahol ne lennének szekrények. Szekrények és regálok minden papír napirend, irodai kellék és egyéb kiegészítő tárolására szolgálnak. Az irodákban leggyakrabban használt szekrénytípusok a kétrészes, kétajtós modellek, amelyeket belül egy polc választ el. Szerezzen kerekes szekrényt irodájába. A legjobb, ha a számítógép-asztala mellé helyezi, hogy a legszükségesebb dolgok azonnal kéznél legyenek.

Az atipikus szekrények közé tartoznak az alkoholos bárszekrények és a sarokszekrények. A bárszekrények gyakran egy nappali vagy egy kisebb konferenciaterem részét képezik. A sarokszekrények ideális megoldást jelentenek kisebb méretű lakások számára. Az ilyen szekrények további tárhelyet biztosítanak Önnek.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó szekrényeket keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu