Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül

A fotel leggyakrabban a nappaliban található. Ha eddig megelégedett egy kanapéval, akkor nagyon javasoljuk, hogy próbáljon ki egy kényelmes és stílusos fotelt, amely a béke oázisa lesz, és egyben élénkíti a szobát. A nappali fotelét nem kell a kanapéhoz igazítani, de nem is lehet lényegesen eltérő stílusa.

A nappali szekrénysor a kanapéval együtt a nappali legfontosabb elemei. Ez az első dolog, amit a látogatója meglát, ezért nagyon óvatosan kell kiválasztania a nappali új falát. Az élő falak, vagy más néven szektorfalak segítenek megszervezni mindazt, ami ebben a térben általában van. Vásárláskor választhat a már összeállított készletek közül, vagy egyedi alkatrészekből saját maga is megtervezheti a szettet. Célszerű a nappali falát egy ugyanabból a kollekcióból vagy stílusból származó dohányzóasztallal kiegészíteni. A széles választékban nemcsak fehér nappali falak találhatók magasfényű vagy a népszerű szonoma tölgy fa dekorációjával, hanem klasszikus, rusztikus stílusú tömörfából készült garnitúrák is.

Az elején meg kell válaszolni - mi az oka annak, hogy szeretne fotelt vásárolni? Van egy kis kanapéja, és nincs helye leültetni a látogatót? Csak pihenéshez szeretné? Vagy szeret könyveket olvasni, és az ablak melletti fotel volt az álma? Felgyorsítja a teljes kiválasztási folyamatot és a végtelen görgetést az interneten.

Ma már nem az a helyzet, hogy a nappali falának a padlótól a mennyezetig az egész falat be kell fednie. A nappalinak légies hangulatúnak kell lennie, ezért ezek a készletek nem foglalhatják el a fal hosszának 2/3-ánál többet. Vásárlás előtt gondolja át, hogy mekkora fedett és nyitott tárolóra van szüksége, és győződjön meg a megfelelő méretekről. Csak ezután válassza ki a formát.

Nappali bútorok picture 0

A nappaliban általában van egy kanapé vagy ülőgarnitúra, amely kényelmes ülést biztosít. Ezenkívül lehetnek fotelok vagy puffok is. Az asztal a központban helyezkedik el, és kiegészíthető dohányzóasztallal vagy egyéb kis asztalokkal. A szórakozás érdekében egy televízió vagy otthoni mozi rendszer szokott lenni a falon vagy egy külön szekrényben.

Ne felejtse el meghatározni a TV nyílásának méreteit. Adjon hozzá néhány centimétert ehhez a mérethez, ha a jövőben nagyobb tévé vásárlása mellett döntene.

Ebben az esetben a huzat vagy a kárpitanyag kiválasztása elsősorban az Ön belátása és ízlése szerint kell, hogy történjen. Egy fotel színével vagy dizájnjával feldobhatja az egész szobát. A leggyakrabban használtak minden bizonnyal a kárpitozott fotelek, amelyek a legváltozatosabb színekkel, mintákkal és felületkezeléssel rendelkeznek. Ha vannak gyerekek vagy házi kedvencek a családban, akkor érdemes olyan bőrfoteleket választani, amelyek tisztítása nem nehéz, és fényűzően néznek ki.

A nappali falait általában festék vagy tapéta díszíti, és dekorációk, mint például képek, tükrök vagy polcok kerülnek fel a falakra. A padló általában fa vagy szőnyeg borítású lehet. Az ablakokon általában függönyök vagy redőnyök vannak, hogy szabályozzák a a beltérbe beáramló fényt, és a óvják a magánszférát..

A nappali fala több szabadon álló elemből áll, vagy különálló bútorok vannak egymáshoz rögzítve. Általában TV-állványok, vitrinek, polcok és kisebb szekrények. A minimalista stílust a TV alatti asztalkészlet, magasabb lábakkal, egy polccal és legfeljebb két függő keskeny polccal vagy vitrinnel képviseli. Ha több tárolóhelyre van szüksége, válasszon a luxus, tömörfából készült nappali falak kínálatából. A matt korpusz és a fényes felületű ajtó kombinációja is népszerű.

Milyen típusú foteleket ismer?

Ezenkívül a nappaliban gyakran található könyvespolc, amely könyveket, magazinokat vagy más olvasnivalókat tartalmaz. Néhány nappaliban található továbbá zenelejátszó vagy más audio berendezés, amely lehetővé teszi a zenehallgatást vagy a hangrendszer kialakítását.

Bár egy nappalit külön összeválogatott bútorokkal is berendezhet, de akár választhat kész bútorsorokat is.

A nappaliban kellemes hangulatot érhet el, ha beépített energiatakarékos LED világítással ellátott bútorokat vásárol. Általában világító üvegpolcok találhatók a vitrinben, de választhatunk a felső polcra elhelyezett spotlámpát is.

Füles fotel - a legnépszerűbb karosszék típus. Az elnevezés onnan ered, hogy az ilyen típusú fotelek háttámláján finoman kiálló részek vannak, és mintegy kisebb füleket hoznak létre. Félig ülő helyzetbe dönthető, és az oldalíveknek köszönhetően kényelmesen pihentetheti a fejét.

Relaxációs fotelek/nyugágyak - tökéletesek a pihenéshez, szunyókáláshoz és a semmittevéshez. Az ilyen fotelek nemcsak a nappaliba, hanem a hálószobába vagy az irodába is alkalmasak. Még a kertben vagy a télikertben is élvezheti velük a pihenés pillanatait.

Hintafotelek- kényelmes darabok, amelyek még mindig divatban vannak, és a fából készült klasszikusok mellett ma már modern hintaszéket is kaphatunk. A hintafotel oldja a stresszt, megnyugtatja az elmét, és a szék alakja az Ön testéhez igazodik.

Modern fotelek - formájukkal és hajlításukkal hordóra hasonlítanak. Különösen alkalmasak a modern belső terekbe, ahol a fotel tökéletes dizájn elemként használható.

Összességében a nappali egy kényelmes és funkcionális helyiség, ahol az emberek pihenhetnek, szórakozhatnak és időt tölthetnek családjukkal és barátaikkal.

Ha olcsó nappali szekrénysorokat keres, tekintse meg a laminált lapból készült termékek kínálatát. Ön is meg fog lepődni, milyen jó minőségűek lehetnek az ilyen bútorok. Ha továbbra is a fából készült bútorokat részesíti előnyben, akkor megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereléssel. Biztosan nem marad le a kiárusítás kategóriáról vagy a különféle akciókról. Ha nem bánja, hogy a termék egy rövid ideig használatban volt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

A megfelelő fotel legyen szilárd, könnyen kiszállhat belőle, és a karok kényelmesen feküdjenek a karfákon. Ne válasszon túl alacsonyat vagy túl puhát, mert hosszú idő után problémákat okozhat.

Minden fotel előnye, hogy meglehetősen könnyen mozgatható. Tehát ha úgy tűnik, hogy az eredeti hely nem a megfelelő, áthelyezheti egy másik helyiségbe, ahol többet használnak majd.

Legyen szó TV nézésről, olvasásról vagy szundikálásról, a fotel a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz tökéetes társ. Nem hiába mondják, hogy a fotel a legkényelmesebb hely a házban.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu