Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (456 termékből)

A beépített tárolóhelynek köszönhetően szinte minden összecsukható kanapé képes elnyelni a rendetlenséget és az éppen nem használt dolgokat. A tárolóhely az ülések alatt, vagy sarokszerelvény esetén a meghosszabbított sarokülés alatt található.

A modern széthúzható kanapék 5 típusa

1. Klik-klak

A szét- és összecsukás leggyorsabb és legegyszerűbb mechanizmusa az ún klikk-csattan. Az ülést két egyszerű mozdulattal ággyá alakíthatod. Első lépésként emeljük fel az ülést, nyomjuk a háttámlához kattanásig, majd helyezzük vízszintes helyzetbe. Az ezzel a mechanizmussal rendelkező kanapék csak alkalmi alvásra alkalmasak.

2. "Kocsi"

A kocsi összecsukható típusát luxusosabb és jó minőségű sarokkanapék esetében használják. A szétnyitás nagyon egyszerű, és abból áll, hogy a matracot egyszerűen kihúzzák az ülés alatti térből. Az ilyen típusú összecsukható kanapék gyakrabban használhatók alvásra, de használatuk egyenetlenséget okoz az ágyon.

3. Billenős

A glider nevű összecsukható rendszer háromszemélyes és sarokkanapéhoz egyaránt alkalmas. Az összecsukás elve abban áll, hogy az ülőrész csúszó mozdulattal előremozdul, a háttámla pedig vízszintes helyzetbe csukódik le. Az így kapott hálórész elég nagy, de nem ajánlott mindennapi alváshoz.

4. Automata

Ez a fajta lebontás hasonló a billenőshöz. A különbség csak az első lépésben van, amikor az ülésrész felemelkedik és előretolódik. Az kanapé ezzel az összecsukható rendszerrel gyakrabban használható alvásra. Idővel azonban egyenlőtlenségek keletkeznek.a kanapé felületén.

5.Roll

A mindennapi alváshoz a legalkalmasabbak azok a kanapék, amelyekben a roller nevű összecsukható rendszer található. Ez a fajta összecsukható kanapé már beépített matraccal rendelkezik, így úgy aludhat, mint egy igazi ágyban. Az elrendezés nagyon gyors és egyszerű – megragadja az ülés hátsó részét, és elkezdi maga felé görgetni az egész szerkezetet.

Egyes kanapé típusoknál és azok elrendezésénél gondolni kell a háttámla lehajtásához szükséges többlettérre is. A kanapét ezért a faltól távolabb kell elhelyezni, vagy mindig el kell húzni. Az ilyen kanapék háttámlája derékszögben van, ezért még az ülés sem lehet túl kellemes. A kanapé kiegészítéseként vásároljon dizájner párnákat különböző méretekben.

Kis helyeken éjjeliszekrények helyett használhatja a dohányzóasztal felületét. Tárolóhellyel ellátott zsámoly a dolgok és ruhák tárolására szolgál.

Az összecsukható kanapék is különböző anyagokból készülnek, kárpitjuknak számos színváltozata van. Ha gyakran fogja széthúzni és összecsukni a kanapét, válasszon kemény fát és erős szöveteket, például öko-bőrt vagy vastag kárpitszöveteket, amelyek meghosszabbítják az ilyen kanapé élettartamát. Ha csak alkalmanként használja a kanapét, elegendő egy forgácslap konstrukció. A rendszeres alváshoz javasoljuk, hogy vásároljon memóriahabból készült felső matrcot.

A kihúzható kanapék helyet takaríthatnak meg, és kímélik az Ön pénztárcáját is. Használja ki a házhoz szállítás lehetőségét vagy keresse meg a megfelelő kanapét kiárusítás vagy a bazár kategóriánkban.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu