Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 054 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (355 termékből)

Az ágyrács az ágy fontos része, amely megtámasztja a matracot. Gondoskodik jó minőségű szellőztetéséről, amely megakadályozza a mikrobák és a penészgombák elszaporodását. A rács az alvás közbeni kényelmet is elősegíti. Való igaz, hogy minél jobb az ágyrács, annál kényelmesebben fog feküdni az ágyban. Ha leírnánk, hogy az ágyrács miből áll, akkor azt ínránk, hogy az egy fa vagy fém keret és belső lamelákkal vagy lecekkel. Fontos, hogy a rostélyt úgy rögzítse, hogy ne mozduljon el és ne nyikorogjon.

Az ágyrácsoknak két alapvető típusát ismerjük. Az első egy tömör leces ágyrács, amelynek hosszában minimálisan rugalmas falécek vannak egymásra rakva. Ez a rács különösen alkalmas rugós és táskarugós matracokhoz. A második típusú ágyrács a lamellás rács. Nagyon rugalmas fa lecekből vagy szintetikus lamellákból áll, amelyek a legjobban alkalmasak habszivacs matracokhoz. Mindkét típusú ágyrács lehet statikus vagy pozícionálható.

A billenős ágyrácsok ideális megoldást jelentenek a beépített tárolóhellyel rendelkező ágyakhoz. Az ágyrácsok oldalirányban nyithatók - egyszemélyes ágyakhoz, de franciaágyhoz vagy elölről is - leginkább franciaágyhoz. Gázdugattyúk vagy rugók segítenek a kibillentésnél, amelyek a teljes rácsot, beleértve a matracot, megemelik és fent tartják.

Ne becsülje alá a megfelelő ágyrács kiválasztását. Ha nem megfelelő és rossz minőségű ágyrácsot választ, lerövidíti a matrac élettartamát, és alvása sem lesz olyan kényelmes, mint kellene egy helyesen megválasztott ágyrács mellett.

Döntő tényezők új ágyrács vásárlásakor

Az első és nagyon fontos kritérium az ágrács kiválasztásánál annak teherbírása. Az ágyrácsok teherbírása általában 80 kg-tól 130 kg-ig terjed, de vannak olyan modellek is, amelyek maximális teherbírása 150 kg-ig terjed. A második kritérium az az összeg, amelyet hajlandó fizetni egy új ágyrácsért. Azonban itt is érvényes az a szabály, hogy a minőségért külön kell fizetni. Ez a befektetés azonban annyival térül meg Önnek, mennyi ideig bírja a rács sérülés és csere nélkül. Ha már vásárolt matracot, válasszon új ágyrácsot annak típusának megfelelően. Általánosságban elmondható, hogy a rugalmas matracokat keményebb, a kevésbé rugalmas matracokat pedig a puha ágyyrácsra kell helyezni.

Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu