Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 16 (16 termékből)

A klasszikus hintafotel egyszerű kialakítású és fából készült. Alkatrészei tömörek és nagyon művészien kidolgozottak. Évtizedeket kitart, és az Ön után következő generáció is használni fogja. A modern hintaszékek ma már szövettel vagy ökobőrrel is kárpitozhatók, konstrukciójuknak nem kell fából, hanem fémből vagy műanyagból is készülnie. A hintafotel eredeti lábtartóval is megvásárolható, amin pihentetheti fáradt lábait. Ha a zsámoly nem része a készletnek, további hasonló stílusban is megvásárolhatja. A modern kerti hintafotelek úgy néznek ki, mint egy tojás, és felfüggesztettek. Külsőre leginkább a rattanból vagy polyrattanból készült fonott fotelek alkalmasak, amelyek jól bírják az időjárás külső hatásait.

hinta picture 0

A berendezésnél vegyük figyelembe, hogy egy hintafotel néhány centiméterrel több helyet igényel, mint egy klasszikus nappali fotel. Ami a méreteket illeti, ezek hozzávetőlegesen a következők: szélesség kb. 70 cm, magasság kb. 100 cm és ülésmélység 90 cm. A hintafotel súlya változhat, ez a felhasznált anyagtól függ. Helyezze a fotelt a pihenőszobába, dizájnos kiegészítőként a nappaliba vagy baba elaltatásakor a gyerekszobában.

hinta picture 0

A hintafitelnek számtalan egészségügyi előnye van. Ide tartozik például a hátfájás enyhítése, valamint a stressz és a belső feszültség enyhítése. A ringatás segít javítani a test egyensúlyát és a véráramlást is.

Vásárláskor gondolja át, mire fogja használni ezt a fotelt. Az újszülött elaltatásához válasszon egy kényelmes hintafotelt zsámollyal, és egy nagyon jó ergonómikus formájút a pihenéshez. A figyelem felkeltésére és otthoni kiegészítőként válasszon stílusos, színes hintafotelek közül.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Éger
  Fehér
  Fekete
  Rózsaszín
  Sárga
  Szürke
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (70 - 110 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (52 - 83 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (10 - 106 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu