Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (31 termékből)

A sarokasztal üdítő változás a nem sarokasztalokhoz képest, amelyeket gyakrabban látunk. Ezek az asztalok optimalizálják a teret, és egyedi és kreatív módon használják a helyiség sarkait, ami több alapterületet nyit meg. Így lehetővé teszik a helyiség többi részének maximális kihasználását. Ez azt jelenti, hogy nagyobb rugalmasságot élvezhet például a kanapék, fotelek vagy más irodabútorok esetében. Ne feledje, hogy az irodai szék elengedhetetlen a megfelelő üléshez és a produktív munkához.

sarok picture 0

A sarokasztalt elhelyezheti úgy, hogy illeszkedjen a sarok falaihoz, vagy a szoba felé fordítva, háttal a falnak. A második lehetőséggel a helyiség szociálisabb elrendezését kapja, ahol a családtagokkal (vagy kollégákkal) kommunikálhat és dolgozhat anélkül, hogy hátat fordítana nekik.

Az L alakú asztalok általában nagyobbak, mint a hagyományos asztalok. Bár ez kihívást jelenthet, a szűkebb sarkokkal rendelkező kisebb helyiségekben ennek megvannak az előnyei. A nagyobb munkafelület több lehetőséget kínál a tárolásra, archiválásra vagy akár díszítésre. A jobb oldali szekrényekkel, a bal oldali szekrényekkel vagy az oldalsó szekrényekkel ellátott sarokasztalok további tárhelyet kínálnak. Tehát minden, amire szüksége van, kéznél van.

sarok picture 0

Figyelembe kell venni a tervezést is, hogy az megfeleljen annak a környezetnek, amelyben az asztal el lesz helyezve. Gyerekszobába keres sarokasztalt? Helytakarékosabb asztalt keres, vagy valami látványosat és luxus darabot? Fontolja meg, milyen felületeket és színeket szeretne, és melyek azok, amelyek kiegészítik az egész helyiséget. Bár a fehér asztalok klasszikusak maradnak, kínálunk sötétebb árnyalatokat is. Ellenkezőleg, a gyerekek imádják a színeket - válasszon - lilát, kéket, zöldet -, és garantáltan boldoggá teszi a kicsikét.

A sarokasztal nagyon helytakarékos. Ezért további lehetőségeket kínál a tárolószekrények, regálok, polcok vagy kerekes kisszekrények elhelyezésére. Globálisan nagyobb rendet biztosít a munkakörnyezetben.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu