Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Fotel Armendia (mustár) Raktáron > 5 db
Méretek: 90 x 88 x 95 cm
86 900 Ft
Fotel Charlie piros Raktáron > 5 db
Méretek: 105 x 86 x 72 cm
108 900 Ft
Fotel Charlie barna Raktáron > 5 db
Méretek: 105 x 86 x 72 cm
108 900 Ft
Méretek: 105 x 86 x 72 cm
143 900 Ft
Fotel Charlie rose 18 Raktáron 5 db
Méretek: 105 x 86 x 72 cm
115 900 Ft
Méretek: 105 x 86 x 72 cm
115 900 Ft
Méretek: 85 x 79 x 86 cm
86 900 Ft
Fotel Ankiz (szürke) Raktáron > 5 db
Méretek: 71,5 x 122 x 51 cm
86 900 Ft
Fotel Ankiz (zöld) Raktáron > 5 db
Méretek: 71,5 x 122 x 51 cm
86 900 Ft
Méretek: 97 x 87 x 92 cm
160 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (75 termékből)

Az elején meg kell válaszolni - mi az oka annak, hogy szeretne fotelt vásárolni? Van egy kis kanapéja, és nincs helye leültetni a látogatót? Csak pihenéshez szeretné? Vagy szeret könyveket olvasni, és az ablak melletti fotel volt az álma? Felgyorsítja a teljes kiválasztási folyamatot és a végtelen görgetést az interneten.

Ebben az esetben a huzat vagy a kárpitanyag kiválasztása elsősorban az Ön belátása és ízlése szerint kell, hogy történjen. Egy fotel színével vagy dizájnjával feldobhatja az egész szobát. A leggyakrabban használtak minden bizonnyal a kárpitozott fotelek, amelyek a legváltozatosabb színekkel, mintákkal és felületkezeléssel rendelkeznek. Ha vannak gyerekek vagy házi kedvencek a családban, akkor érdemes olyan bőrfoteleket választani, amelyek tisztítása nem nehéz, és fényűzően néznek ki.

Milyen típusú foteleket ismer?

Füles fotel - a legnépszerűbb karosszék típus. Az elnevezés onnan ered, hogy az ilyen típusú fotelek háttámláján finoman kiálló részek vannak, és mintegy kisebb füleket hoznak létre. Félig ülő helyzetbe dönthető, és az oldalíveknek köszönhetően kényelmesen pihentetheti a fejét.

Relaxációs fotelek/nyugágyak - tökéletesek a pihenéshez, szunyókáláshoz és a semmittevéshez. Az ilyen fotelek nemcsak a nappaliba, hanem a hálószobába vagy az irodába is alkalmasak. Még a kertben vagy a télikertben is élvezheti velük a pihenés pillanatait.

Hintafotelek- kényelmes darabok, amelyek még mindig divatban vannak, és a fából készült klasszikusok mellett ma már modern hintaszéket is kaphatunk. A hintafotel oldja a stresszt, megnyugtatja az elmét, és a szék alakja az Ön testéhez igazodik.

Modern fotelek - formájukkal és hajlításukkal hordóra hasonlítanak. Különösen alkalmasak a modern belső terekbe, ahol a fotel tökéletes dizájn elemként használható.

A megfelelő fotel legyen szilárd, könnyen kiszállhat belőle, és a karok kényelmesen feküdjenek a karfákon. Ne válasszon túl alacsonyat vagy túl puhát, mert hosszú idő után problémákat okozhat.

Minden fotel előnye, hogy meglehetősen könnyen mozgatható. Tehát ha úgy tűnik, hogy az eredeti hely nem a megfelelő, áthelyezheti egy másik helyiségbe, ahol többet használnak majd.

Legyen szó TV nézésről, olvasásról vagy szundikálásról, a fotel a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz tökéetes társ. Nem hiába mondják, hogy a fotel a legkényelmesebb hely a házban.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (58 - 114 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (45 - 205 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (44 - 158 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu