Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (368 termékből)

A fa természetes, egészséges anyag, amelyet a legideálisabb választásnak tartanak a nappali bútornak, a gardróbszekrényeknek, illetve a dolgozó- vagy étkezőasztalnak a kiválasztásakor. Ez kétszeresen is érvényes új ágy vásárlásakor. A fából készült ágy egészséges és kényelmes alvást garantál, és luxust hoz a térbe. A faágyak gyártása a test anatómiájához igazodik, a felhasznált anyag pedig allergiások számára is alkalmas. Kínálatunkban talál egyszemélyes tömör ágyakat 80x200 cm, 90x200 cm méretben vagy tömör franciaágyakat 140x200 cm, 160x200 cm és 180x200 cm méretben.

A masszív ágyakhoz tárolóhely is tartozhat, amely az ágyrács megdöntésével vagy eltolható fiókok formájában jelenik meg. Tárolóhely helyett egy másik ágy is elhelyezhető az ágy alatt. Ilyen ágyakat találhat a masszív összecsukható ágyak részlegben. Vannak még tömörfából készült emeletes ágyak, amelyek kényelmes alvást biztosítanak gyermekei számára.

Szereti az eredetiséget? Csak egy tömör fából készült ágy felel meg ennek a követelménynek. Minden fa egyedi mintázattal rendelkezik, ami az ágyat egyedi bútordarabká teszi.

  1. Milyen fát használnak a tömörfa ágyak gyártásához? - A leggyakrabban használt alapanyag a fenyőfa. A fenyőt nem támadják meg rágcsálók, rovarok vagy atkák, és antibakteriális hatású. A magas természetes gyanta tartalmának köszönhetően a fenyő ellenáll a nedvességnek. A fa könnyű, ezért minden felületkezelésre, bevonatra és lakkozásra alkalmas. A fenyőágyak ára alacsonyabb, de az anyag puhasága miatt kevésbé ellenállnak a sérüléseknek.
  2. A lucfenyő hasonló a fenyőfához. A puhább és könnyebb anyagok közé tartozik, amelyekkel könnyű dolgozni. A lucfenyő hosszabb ideig megőrzi színét, nem szárad ki és a legjobb minőségűek közé tartozik.
  3. Masszív ágyak készítéséhez ideális fa a nyírfa. Nemcsak ágyak, hanem polcok, szekrények, komódok rusztikus stílusban való készítésére is alkalmas.
  4. A cseresznyefából készült ágyakat elsősorban a kivételes sötétbarna vagy vörösesbarna színük miatt vásárolják. A cseresznyefa kemény és tartós, jól polírozható. Ennek a faanyagnak a hátránya az ára.
  5. A tölgyet és a bükköt keménységük és szilárdságuk jellemzi. A tölgyfa jellegzetes textúrával rendelkezik, amelyet néha színkülönbség jellemez. A bükkfa szerkezete viszont nagyon finom, szinte elmosódott. Mindkét fafajta könnyű.

Hogyan kell ápolni a tömörfa bútorokat?

A tömörfa legnagyobb ellensége a páratartalom és a hőmérséklet. Ezért ügyeljen arra, hogy otthonában tartson ideális páratartalmat 50-60% között és 20°C körüli hőmérsékletet. Ügyeljen a kiömlött vízre is. Azonnal fel kell porszívózni egy nedvszívó kendővel, különben fennáll a fa maradandó károsodásának veszélye.

A kezelés módja a fa felületi minőségétől függ. A viaszos felületekre a legjobb a viaszt tartalmazó készítmények használata. Nincs más dolgod, mint letörölni a port a lakkozott fáról, vagy használjon fapolírozót. Olajozott felületek lakkozása javasolt.

Új faágy vásárlásakor ne felejtsen el ugyanilyen kivitelű tömörfából készült éjjeliszekrényeket is vásárolni. A hálószoba fényűző stílusát más tömörfa bútorok finomhangolásával is elérheti. Az ilyen bútorokhoz olyan kiegészítők is megfelelnek, mint a szőnyegek, függönyök és sötétítő vagy dekoratív függönyök.

Ha spórolni szeretne, vagy olcsó ágyakat keres, tekintse meg kiárusíás kategóriánkban az ágy- vagy tömör ágyajánlatunkat. És, ha nem bánja hogy a termék esetleg egy kicsit használt, kicsomagolt, keresse fel a bazár kategóriát.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu