Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 75 x 22-150 x 80 cm
55 900 Ft
Méretek: 75 x 22-150 x 80 cm
55 900 Ft
Méretek: 76 x 120-180 x 80 cm
113 900 Ft
Méretek: 76 x 160 x 90 cm
166 900 Ft
Méretek: 75 x 140 x 80 cm
93 900 Ft
Méretek: 74 x 80 x 80 cm
38 900 Ft
Méretek: 76 x 130-170 x 80 cm
98 900 Ft
Méretek: 73 x 80 x 80 cm
67 900 Ft
Étkezőasztal Reventy Raktáron > 5 db
Méretek: 72 x 80 x cm
42 900 Ft
Étkezőasztal 1-3 héten belül
Méretek: 76 x 130-175 x 85 cm
95 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (418 termékből)

Mielőtt konkrét asztalt választana, válaszoljon magának:

  1. Milyen formájú étkezőasztalt keresek?
  2. Milyen térbeli lehetőségei vannak annak a helyiségnek, amelyben az asztalt el fogom helyezni?
  3. Hány székre van szükségem?
  4. Szükségem van egy összecsukható asztalra a gyakori látogatásokhoz?

Mindenekelőtt figyelembe kell venni a belső tér térbeli adotságait és elrendezését. Előfordulhat, hogy a nem megfelelően megválasztott méret csökkenti konyhája kényelmét, és lehetetlenné teszi a szabad mozgást vagy a székek elmozdítását az asztaltól. Ugyanez a helyzet a szükségtelenül kis asztallal, ami viszont csökkenti a közös étkezés kényelmét. Ideális, ha az asztaltól felállva legalább 1 méter távolságot kell tartani a faltól vagy a bútoroktól.

Az étkezőasztal mérete attól is függ, hogy hányan fogják rendszeresen használni. Egy személy számára 60x40 cm-es helyet kell hagyni. Egy 4 személyes étkezőasztal minimális hossza 120 cm, egy hat személyes asztal 200 cm-ig, egy 8 személyes asztal pedig 220 cm körüli kell legyen.

Ha a hely engedi, vásároljon egy kicsit nagyobb étkezőasztalt. Ha családja négytagú, vegyen egy hat személyes étkezőasztalt. Ha látogató érkezik, lesz hova leültetni. A mindennapi étkezés során pedig értékelni fogja a nagyobb teret.

Nem kevésbé fontos szempont maga a magassága. A kényelmes ülés érdekében az étkezőasztal lapja 25-35 cm-rel legyen a szék felett, ugyanakkor kb. 75 cm-rel a talaj felett.

Mi a helyzet az asztal alakjával? A négyzet alakú asztalok olyan klasszikusok, amelyekkel nem hibázhat. Vizuálisan elválasztja az étkezőt a szoba többi részétől. A falhoz helyezheti őket, és helyet takarítanak meg egy kis lakásban. Ha a szélek túl személytelennek és szigorúnak tűnnek, válasszon ovális étkezőasztalokat a kategóriából.

A nagyobb létszámú leültetés lehetősége szempontjából a kerek étkezőasztalok ideálisak. Előnyük a kötődés és az egyenlőség érzése is, hiszen egy kerekasztalnál nehéz megállapítani, hogy ki ül az asztalfőnél.

A nagy látogatások nagyszerűek, de van hova leültetni a vendégeket? A megoldás egyszerű. Fogadjon a széthúzható étkezőasztalokra. Ne feledkezzünk meg a kényelmes székekről és terítőkről sem, amelyek nemcsak hangulatossá teszik az egész étkezőt, hanem megakadályozzák magának az asztalnak a károsodását is.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu