Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (137 termékből)

Az irodai fotel legfontosabb alkatrésze maga a szerkezet, amely egy dugattyút is tartalmaz a magasságállításhoz. A tartósabb foteleknélez az alapszerkezet fémből készült. Erősebb, 150 kg-nál nagyobb súlyú embereknek ajánljuk az ilyen székeket. A könnyebb, de a kisebb teherbírású fotelek alsó része műanyagból készült.

Ha szeretné megakadályozni, hogy a padlót a kerekek megkarcolják, javasoljuk, hogy vásároljon gumikerekes széket, vagy vásároljon szilikon szőnyeget a padlóhoz.

Az irodai fotel az egész iroda meghatározó eleme is lehet, ezért ne féljünk kísérletezni a színekkel. Bizonyos színkombinációk egyedi benyomást kelthetnek, és felpezsdíthetik az egész munkahelyet. A székek kéttónusú kiviteli változatait főként játékszékeken használják. Gyerekek és tinédzserek szeretik ezeket a székeket. Vannak puhább, pasztell színekben pompázó fotelek is, amelyek kellemes hangulatot varázsolnak a helyiségbe.

A szövet fotelek olcsóbb alternatívát jelentenek a huzatra nagyobb gondosságot igénylő fotelek helyett. Ezekben a fotelekben egész évben kényelmes ülni. Az exkluzív bőrfotelek jobb minőségűek és elegánsabbak. Javasoljuk, hogy illessze őket a tömörfa munkaasztalhoz, de akár a teljes szekrény összeállításhoz is. Alkalmasak olyan munkairányítóknak, ahol fizetőképes és domináns hatást szeretnének elérni az emberekre. A bőrhuzat hátránya, hogy a nyári hónapokban többet fog rajta izzadni. A fából vagy műanyagból készült dizájnfotelek talán nem olyan kényelmesek, de megfelelő kinézetet adhatnak a belső térhez. Az ilyen fotelek nappaliba és gyerekszobába is alkalmasak.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó foteleket keres, akkor nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriáról vagy a különféle eseményekről. Aki nem bánja, hogy a termék keveset használt, kicsomagolt vagy felújított, az semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriát.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Fehér
  Fekete
  Kék
  Lila
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szürke
  Tölgy
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (52 - 136 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (41 - 78 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (40 - 85 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu