Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 55 x 46 x 41 cm
35 900 Ft
Méretek: 48 x 50 x 35 cm
29 900 Ft
Méretek: 45 x 50 x 36 cm
24 900 Ft
Méretek: 47 x 38 x 32 cm
15 900 Ft
Méretek: 50 x 40 x 44 cm
44 900 Ft
Éjjeliszekrény Kraz KSN Raktáron > 5 db
Méretek: 68 x 58 x 40 cm
42 900 Ft
Éjjeliszekrény Marlon (2 db.) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 45,5 x 51 x 37 cm
29 900 Ft
Méretek: 40 x 50 x 40 cm
35 900 Ft
Éjjeliszekrény Nanci 1S (tölgy wotan) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 41 x 39 x 28 cm
14 900 Ft
Éjjeliszekrény Nadia 2S (buk) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 61 x 46 x 42 cm
23 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (188 termékből)

Kiválasztásakor nem csak magával a dizájnnal kell foglalkoznia, hanem mindenekelőtt a funkcionalitással. A megfelelő méretet az ágytól, a helyiségtől és a tárolóhely kialakításától függően kell kiválasztani. Elegendő tárolóhelyet kell biztosítania, ugyanakkor ízlésesen szegélyezi az ágyhatárokat.

Éjjeliszekrények picture 0

A hálószoba stílusa természetesen elengedhetetlen mutató, amely alapján érdemes éjjelszekrényt választani. Ha csak berendezi a szobát, a legjobb, ha az ággyal kezdi. Ha a letisztult skandináv dizájnt részesíti előnyben, a hálószoba összképét a fa éjjeliszekrények, valamint a fehér dizájn tökéletesen kiemelik. A jól bevált sonoma tölgy, sötétebb bükk és fenyő dekorok jól passzolnak a faágyhoz, a gardróbszekrényhez és a komódhoz.

A fém asztalok vagy a fából készült fekete dizájn jellegzetes kiegészítőkkel illeszkednek a belső terekbe. Fém leginkább a fogantyúkon, talpakon vagy egyéb design elemeken található. A fém keretbe fa vagy üveglap helyezhető. Egyre népszerűbbek a fával kombinált kárpitozott éjjeliszekrények. Bár karbantartásuk igényesebb, a nem hagyományos kialakításukkal ez a hátrány is leküzdhető.

Éjjeliszekrények picture 0

Az éjjeliszekrénynek megközelítőleg azonos magasságban kell lennie a fekvőfelülettel, hogy ne kelljen túlzottan hajlítania vagy nyújtózkodnia a tárgyak tárolásához. Az ágy magasságának mérésekor ne felejtse el hozzáadni a matrac kinyúlási magasságát. Az ájjeliszekrény mélysége leginkább a tárolóhelytől függ, de általában 60 cm. A mélyebb változatok zavarhatják az ágyból való felkelést.

Különféle formájú éjjeliszekrényeket találhat, a klasszikus négyzettől az oválisig. Ezek általában nem tartalmaznak sok tárhelyet, de optikailag puhítják az ágy éles széleit. És mi van magával az alappal? Egyes típusok kerekekkel vannak felszerelve, gyakrabban jelennek meg a gyerekszobákban. A stabilabb, magasabb lábakkal rendelkező változat szellősebbnek tűnik. Talán a legelterjedtebb klasszikusok a lábak nélküli éjjeliszekrnek, de ezek alatt nem lehet porszívózni.

Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu