Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (36 termékből)

A megfelelő szék kiválasztása ugyanolyan fontos, mint az íróasztal kiválasztása. Az ideális gyermekszéknek több fontos feltételnek is meg kell felelnie az egészséges üléshez. Az ergonómikus forgószékek megfelelőek, a kerekeknek köszönhetően könnyen ki-be tolhatóak az asztalból. Vannak még ún "növekvő" székek, amelyek állítható magasságú, háttámlával és könyöktámaszsal rendelkeznek. Fontos tényező a szék magassága. Gyermekmodellek esetében a magasság 35 cm-re csökken. ("felnőtt" székeknél 45 cm-es magasságtól kezdődik). A lábak nem lóghatnak.

gyerek picture 0

Kezdettől fogva folyamatosan figyelje, hogyan ül a gyermek, és hogyan kezdenek kialakulni az ülési szokásai. Próbálja megtanítani neki, hogyan üljön "egészségesebben". Szóval hogyan kell helyesen ülni?

 1. a talpnak érintenie kell a padlót
 2. a vádlik és a combok körülbelül 90°-os szöget zárjanak be
 3. háta folyamatosan legyen megtámasztva
 4. alkalmankénti mozgás jót tesz a székben ülő testnek

A háttámla formája a lehető legjobban hasonlítson a gyermek gerincének természetes görbületéhez. A háttámla dőlésszöge olyan legyen, hogy a felkar és az alkar derékszöget zárjon be. A karfa is fontos. Sok gyerekszék karfa nélküli, de a karfás típusoknál a gyerek "pihenteti" a karjait és így nem csak azokat, hanem a gerincét is tehermentesíti.

A kisiskolások már semmivel sem elégedettek. A design náluk is szerepet játszik. Tekintettel arra, hogy még gyerekek, a különböző színekkel és motívumokkal játszó szék okozza majd a legnagyobb örömet. Ami az anyagkialakítást illeti, kárpitozott, fém vagy műanyag közül választhat. Ne feledje, hogy a műanyag a legkevesebb karbantartást igénylő, de a maximális kényelem érdekében keressen olyan hálós háttámlás széket, amely biztosítja a megfelelő légáramlást.

gyerek picture 0

gyerek picture 0

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Fehér
  Fekete
  Kék
  Lila
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szürke
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (54 - 110 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (39 - 91 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (40 - 60 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu