Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (189 termékből)

Fontos paraméterek a gyermekágy kiválasztásakor:


  1. A gyerek kora - a legkisebbek számára a legmegfelelőbbek a bölcsők és az ágyak kiesést gátló korláttal; nagyobb gyermekek számára a gyártók játékautók, kastélyok vagy házi ágyak formájú ágyakat találtak fel; tinédzserek számára ezek már 80x200 cm-es vagy 90x200 cm-es nagy ágyak különféle fiókokkal, tárolóhellyel vagy beépített íróasztallal.
  2. A gyerek neme - ha van otthon egy kis hercegnő vagy egy lovag, biztosan örülni fognak a mese témájú lány- és fiúágynak; a tematikus ágy mellett a kifejezetten gyerekeknek készült ágyneműk is jól jönnek kedvenc mesehőseik szemet gyönyörködtető mintáival vagy állatmotívumokkal.


A matrac keménysége - mivel a gyermek gerince még fejlődik, fontos, hogy jó legyen a támasztéka. Célszerű ágyráccsal és matraccal együtt árusított ágyat választani. Ha az ágy matrac nélküli, vásároljon keményebbet, T4 és T5 jelzéssel.


Lekerekített élek - játék közben vagy egyszerű figyelmetlenség esetén könnyen előfordulhat, hogy a gyerek nekiütközik az ágy szélének. Ha élesek a szélek, a következmények lényegesen kellemetlenebbek lehetnek, mint a lekerekítetteknél.


Ha figyelembe vesszük gyermeke egészségügyi szempontját, funkcionalitását és vágyait, akkor a gyermekágy kiválasztása már döntő az Ön számára. Vannak, akik a tömörfa ágyakat részesítik előnyben, mások a dizájnos vagy olcsó gyerekágyakat. Ne vegyen gyermekeinek azonnal felnőtt ágyat, mert úgy gondolja, hogy pénzt takarít meg. Egy ilyen ágy kényelmetlen lehet a gyerekek számára, és a legrosszabb esetben akár veszélyes is.


Gondoskodjon arról, hogy a gyermek elegendő fényt és levegőt kapjon játék vagy pihenés közben. A gyártók az éjjeliszekrénybe különféle díszlámpákat kínálnak, melyeket akkor is használhat, ha elalváskor fél a sötéttől. A függönyök, amelyeknek nem kell teljesen elsötétíteniük a gyerekszobát, szintén segíthetnek az elalvási problémákon.


Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik gyerekágy a legmegfelelőbb a kicsinek, tekintse meg a gyermekágy kiválasztásához kapcsolódó útmutatót. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó gyermekágyat keres, akkor megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem marad le az akciókról vagy a különféle eseményekről. Ha Önnek nem okoz problémát, hogy akár egy keveset használt, kicsomagolt de vadonatúj gyerekágyat kell vásárolnia , akkor semmiképp ne hagyja ki a bazár és a kiárusítás katgórát.


Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu