Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 70 x 193 x 74 cm
130 900 Ft
Méretek: 81 x 126 x 100 cm
128 900 Ft
Méretek: 75 x 215 x 78 cm
174 900 Ft
Méretek: 75 x 197 x 78 cm
160 900 Ft
Méretek: 75 x 197 x 78 cm
164 900 Ft
Méretek: 75 x 197 x 78 cm
164 900 Ft
Méretek: 63 x 205 x 78 cm
129 900 Ft
Méretek: 64-87 x 230 x 90 cm
254 900 Ft
Méretek: 66 x 178 x 68 cm
99 900 Ft
Méretek: 90 x 192 x 90 cm
163 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (212 termékből)

Új szófa kiválasztásakor gondolja át, milyen célt szolgál majd. Legyen ez egy teljes értékű kanapé egy kisebb lakásba, vagy csak egy kiegészítő a délutáni pihenéshez egy sokemeletes épületben? Ez alapján válasszon praktikus vagy dizájnos heverők kínálatából. A választásnál ne feledkezzünk meg a kanapé gyártása során felhasznált anyagok minőségéről. Az erősebb anyagok közé tartozik például a tölgyfa, kevésbé tartós a fenyőfa, a műanyag és a forgácslap. Az erős és strapabíró anyagok fontosak a kanapéágynál, mert a gyakori összecsukás jobban megterheli a kanapét. A burkolóanyagnak erős és tartós varrásokkal kell rendelkeznie, és ebben az esetben a szövet sűrűsége is nagyobb legyen. A kedvenc burkolóanyag a bőr, amely strapabíró, de a drágábbak közé tartozik. Kiváló helyettesítője az ökobőr, ami tulajdonképpen egy bőr megjelenésű szövet.

Az öko-bőr szófák luxust kölcsönöznek a szobának. Nem kevésbé népszerűek a mikroplüssből vagy szőtt anyagokból készült különféle szövethuzatok. Egy merész színben pompázó szövet kanapéval feldobhatod otthonod.

Praktikus szófák

Ha garzonban vagy kisebb lakásban él, akkor a megfelelő választás egy két- vagy háromszemélyes, összecsukható és tárolóhellyel rendelkező szófa. Az összecsukható kanapék nem foglalnak sok helyet a nap folyamán, ugyanakkor biztosítják a szükséges kényelmet a teljes értékű éjszakai alváshoz.

Az szófa alatti tárolóban elrejtheti a paplanokat, takarókat vagy egyéb apróságokat. Ha több ülőhelyet szeretne kapni, vásárolhat egy kis zsámolyt vagy egy babzsákot a kanapéhoz.

Gondja van az önkifejezéssel? Válasszon olyan kanapét, amely tükrözi életmódját és ízlését. A kétszemélyeshez hasonlóan a háromszemélyesek is számtalan színben, stílusban és kárpitanyaggal kaphatók. A kanapékat azonos vagy kontrasztos árnyalatú fotelekkel vagy zsámolyokkal párosíthatja. Minden stílushoz megtalálja kínálatunkban a megfelelő szőnyegeket, függönyöket vagy csillárokat. Az érdekes hatás érdekében a sarokkanapé helyett vásárolhatunk két kétszemélyes ülőgarnitúrát, amelyek közé egy állólámpát vagy egy nagy növényt helyezhetünk el.

Ha korlátozott a költségvetése, és elsősorban olcsó kanapékat keres, itt megfizethető modellek széles választékát találja. Ha nem bánja, hogy a termék keveset használt, kicsomagolt vagy felújított, semmiképp ne hagyja ki bazárunkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu