Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (34 termékből)

Stílusos fém ágyak

A minimalista stílust a letisztult, egyszerű vonalvezetésű ágyak képviselik. Az ilyen ágyak felépítése többnyire egyenes csövekből áll, néha kissé lekerekítettek. Az ágy eleganciáját és luxusát kiemeli például az arany bevonat és az azonos stílusú kiegészítők - éjjeli lámpák, éjjeliszekrények vagy egy faliszőnyeg..

A művészi stílust a díszes kovácsolt ágyak képviselik. A kovácsműhelyek ágyai kész műalkotások. A fejtámlák vagy lábaik különösen művészi feldolgozásúak. Az ilyen ágyak azonban több ezerbe kerülnek.

A dekoratív fejtámlákkal ellátott ágyak romantikus, álmodozó stílust képviselnek. A fejtámlában lévő csövek, valamint a szív, levél és virág alakú fejtámlák is növelik az ágy romantikus voltát. Ezek az ágyak általában fehér festéssel készülnek, és különösen kedvesek a lányoknak.

Ezeknek az ágyaknak általában nincs tárolóhelyük, de használhatja magát az ágy alatti helyet. Dekoratív tárolódobozokat, vagy további tárolóhelyeket helyezhet el az ágy alá magasabb lábakkal.

Fém ágyak ágyráccsal, vagy akár ágyráccsal és matraccal is megvásárolhatók. A fémágyak nagy előnye az alacsony ár. Ezért, ha olcsó egyszemélyes vagy franciaágyat keres, tekintse meg az ilyen ágyak kínálatát. Az alacsony ár miatt kollégiumokban, diákházakban, motelekben stb. találhatunk fém ágyakat. A két- vagy háromszintes ágyak fémből is készülnek.

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik ágy a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg az ágyválasztási útmutatót. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó egyszemélyes ágyakat keres, kiárusítás kategóriánkban megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Ha használt, kicsomagolt, vagy akár vadonatúj űgyat szeretne, tekintse meg a bazár menüpontot..


  • fém
Ár
-
Ft
Színek
Méret
Magassága (56 - 130 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (90 - 209 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (94 - 217 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu