Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 58 x 123 x 60 cm
31 900 Ft
Méretek: 64 x 60 x 60 cm
17 900 Ft
Méretek: 55 x 60 x 60 cm
55 900 Ft
Dohányzóasztal Pelton NEW Raktáron > 5 db
Méretek: 41 x 90 x 55 cm
25 900 Ft
Dohányzóasztal Wick NEW Raktáron > 5 db
Méretek: 41 x 90 x 55 cm
25 900 Ft
Méretek: 41 x 110 x 60 cm
60 900 Ft
Dohányzóasztal Provense ST Raktáron > 5 db
Méretek: 53 x 70 x 70 cm
38 900 Ft
Méretek: 48 x 115 x 55 cm
20 900 Ft
Dohányzóasztal Zoela Raktáron > 5 db
Méretek: 70 x 60 x 24 cm
16 900 Ft
Dohányzóasztal Kurto Raktáron > 5 db
Méretek: 40 x 60 x 60 cm
24 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (357 termékből)

Bár a dohányzóasztal kis méretű, remek otthoni kisegítő. A modern asztal a mai enteriőr pótolhatatlan része. A dohányzóasztal szabványos magassága 40 és 45 cm között van, de ez a kanapé magasságától függően némileg változhat. Van egy íratlan szabály, hogy az asztal magasságkülönbsége +/-5 cm legyen a kanapé magasságától. Annak érdekében, hogy az asztal ne tűnjön zavarónak vagy masszívnak, a kanapé oldalhosszának ½ és ⅔ között kell lennie.

A klasszikus, skandináv stílusú asztal egyszerű vonalakkal és akromatikus fehér fényű, matt szürke vagy elegáns fekete árnyalatokkal rendelkezik. Az üvegből és fémből készült dohányzóasztalok kellemesen könnyítik a teret, és jól passzolnak a modern, gazdag színvilágú kanapékhoz. A zsámolyra emlékeztető, műanyag dizájner dohányzóasztalok tetszeni fognak a letisztult vonalak és a modern művészet szerelmeseinek. Népszerűek a retro dohányzóasztalok és az időtlen klasszikusok, a rusztikus stílus is. A tömörfa asztalok nagy teherbíró képességgel és tartóssággal rendelkeznek, a megmunkálásnak köszönhetően műalkotásokká válhatnak. A dohányzóasztalok gyártásához a legkedveltebb faanyag a bükk és tölgy, de a sötétebb dió vagy cseresznye is.

A dohányzóasztalnak a megjelenés mellett praktikus funkciót is be kell betöltenie. Egy kis plusz tárhely mindig jól jön, nem igaz? Fiókos vagy polcos dohányzóasztalok vásárlásával juthat hozzá, amelyek üvegből vagy fából készülhetnek. A nem feltűnő összecsukható dohányzóasztalok extra helyet biztosítanak Önnek, amikor szüksége van rá. Egy praktikus kerekes dohányzóasztal mindig Önne lesz, akár a nappaliban van, akár az irodába költözik.

Ezenkívül egy kivehető tálcás dohányzóasztal praktikus szolgáltatást nyújthat Önnek.

Egy dohányzóasztal nem fogja annyira megterhelni a pénztárcáját, de ha még mindig korlátozott a költségvetése, és elsősorban az olcsó dohányzóasztalokat keresi, itt megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem marad le kiárusítás kategóriáról vagy a különféle akciókról. Ha nem bánja, hogy a termék egy rövid ideig használt volt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriát.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Fém
  Gesztenye
  Kőris
  Lucfenyő
  Meggy
  Narancs
  Sárga
  Szilva
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (31 - 84 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (39 - 220 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (24 - 130 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu