Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
49 817 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 10 x 80 x 200 cm
32 900 Ft
Méretek: 16 x 90 x 200 cm
74 900 Ft
Méretek: 11 x 160 x 200 cm
92 900 Ft
Méretek: 11 x x cm
28 900 Ft
Méretek: 17 x 90 x 195 cm
66 900 Ft
Méretek: 18 x 90 x 200 cm
101 900 Ft
Méretek: 18 x 90 x 195 cm
71 900 Ft
Méretek: 16 x 80 x 200 cm
50 900 Ft
Méretek: 16 x 90 x 200 cm
50 900 Ft
Méretek: 10 x 80 x 200 cm
35 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (80 termékből)

Mielőtt a habszivacs matracok széles kínálatából választana, az anyagon kívül más paramétereket is vegyen figyelembe. Az alap a matrac méretei, azaz magassága, szélessége és hossza. Egyszemélyes ágyhoz válasszon 80x90 cm vagy 90x200 cm-es méretek közül, franciaágyhoz egy közös habszivacs matracot 140x200 cm vagy 160x200 cm méretben. A választásnál további szempont az Ön magassága és súlya, vagy a matrac maximális terhelhetősége. A harmadik fontos szempont matrac vásárlásakor a keménysége. Webáruházunkban puha T1/T2, közepes keménységű T3/T4 és T5 kemény matracokat találhat.

habszivacs picture 0

A habszivacs matracok nem olyan jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, ezért megfelelő ágyráccsal kell kombinálni őket. Az ilyen matracokhoz a lamellás, rugalmas ágyrács a legalkalmasabb, amely biztosítja a szükséges rugalmasságot és légáramlást.

Milyen típusú habokat ismerünk?

Pur hab

A PUR hab a legismertebb és legalapvetőbb habtípus. Molitán néven is ismerheti. Ez a fajta hab nagy ellenállásáról és hosszú élettartamáról ismert. A poliuretán matracok tartósabb habszivacs maggal rendelkeznek, így a nehezebb emberek számára is alkalmasak.

Hideghab - HR hab

A hideghabot nagy rugalmasság, ellenállás és légáteresztő képesség jellemzi. Nagyobb pórusokkal rendelkezik, mint az előző típusú hab, így gyorsabban elvezeti a hőt és megakadályozza a poratkák előfordulását, amit az allergiások különösen nagyra értékelnek. A HR hab kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, és gyakran képezi a szendvicsmatracok magját.

Memória hab

A memóriahab vagy a köznyelvben lustahab felismerhető onnan, hogy a kéz vagy a test felemelése után egy ideig egy benyomás marad az ágyon. Ez a hab reagál a hőre, amikor melegítés után meglágyul és alkalmazkodik egy adott alakhoz. A memóriahab réteggel készült matracok különösen alkalmasak hátfájással küzdők számára.

habszivacs picture 0

Bio hab

A BIO habszivacsból készült matracok jótékony hatással vannak a környezetre. Nagyon rugalmasak, antibakteriálisak és ellenállnak a gombának és a penésznek. Csak azok a habok viselhetik a BIO hab nevet, amelyek legalább 50%-ban természetes anyagokból állnak, például különféle olajokból, például ricinusolajból vagy szójakivonatból. A BIO hab matracok ortopédiai tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Flexifoam

A Flexifoam tulajdonságai hasonlóak a hideghabhoz. Azonban jobb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a matrac hosszú élettartamát és rugalmasságát. A Flexifoam matracok gyakran eltérő keménységűek mindkét oldalon.

Ha minőségi alvásra vágysz, ami után kipihenten ébredsz, ne habozz befektetni néhány plusz eurót és beszerezni egy fedőmatracot, az ún. toppert.

Ügyeljen arra, hogy kisgyermekek vagy újszülöttek számára ne vásároljon habszivacs matracot. Az ilyen matrac a gyermek gerincének nem megfelelő fejlődését, legrosszabb esetben fulladást okozhat hason alváskor. A habszivacs matracok csak idősebb gyermekek, például tinédzserek vagy felnőttek számára alkalmasak. Ha allergiás vagy asztmás, válasszon a kókuszrostrétegű, vagy hajdinadeszkás matracok kínálatából.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu