Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Awareness icon Kedves vásárlóink! Weboldalunk megújult. Üdvözöljük az új verzióban.
Bejelentkezés
(regisztrációval)
Hozzon létre egy fiókot
Kérjük, adja meg e-mail címét.
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét.
Küldtünk egy jelszó-visszaállítási hivatkozást az Ön e-mail címére. Kérjük, kövesse az abban található utasításokat.

Irodabútor

Egy belső tér, például egy iroda kialakításakor rendkívül fontos minden apróságra ügyelni. A falak színének megválasztásától kezdve a bútorválasztáson át, azok elrendezésén át a felhasznált dekorációkig. Kulcsszerepet játszanak azonban a használóik igényeihez megfelelően igazított irodabútor-garnitúrák. Biztosítaniuk kell a munka ergonómiáját és kényelmét, ezáltal növelve annak hatékonyságát és pozitív hangulatát. Bõvebben.

Egy garnitúra, aminek köszönhetően bármilyen új üres helyet berendezhet, vagy régi irodabútorát új irodagarnitúrára cserélheti. Irodai garnitúra vásárlásakor van egy kész ötlete az irodai vagy munkahelyi bútorokhoz. Itt találhat egy személy részére kis belső terekbe vagy munkahelyekre szánt készleteket, valamint több személyes tér elrendezésére is ideális készleteket, ahol különösen fontos a kényelmes kommunikációs terek fenntartása, valamint a belső tér és berendezéseinek funkcionalitása.

Irodabútor picture 0

Az irodai garnitúra tartalmaz bizonyos elemeket, amelyekre minden dolgozónak szükségszerűen szüksége van a munkája során. A legtöbb esetben ez egy íróasztal,egy konténer és egy szekrényrész. A konténer gyakran kerekekkel van felszerelve, az íróasztal alá vagy mellé helyezhető. Az irodai garnitúra szekrényrésze többnyire szekrényeket, polcokat és állványokat tartalmaz. A polcok magassága ideális a fontos dokumentumokat tartalmazó akták elhelyezésére, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen irodából sem. Ha a felkínált tárhely nem elegendő Önnek, akkor az egyes irodabútorokat külön-külön is választhatja. Ezzel a stílussal teljesen saját elképzelései szerint rendezheti be az irodát, de sokszor rengeteg időt és nem utolsósorban pénzt költ majd el.

Irodabútor picture 0

Minden bútornak megvan a maga összetéveszthetetlen célja az irodában. Ne hagyja figyelmen kívül annak a környezetnek a megjelenését, amelyben dolgozik. Varázsolja stílusos, hangulatos hellyé, ahová örömmel fog járni.

Bõvebben