Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
47 075 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 100 x 17 x 22 cm
14 900 Ft
Méretek: 76 x 34 x 34 cm
22 900 Ft
Polcos szekrény Atene Raktáron > 5 db
Méretek: 80,5 x 17 x 17 cm
9 900 Ft
Könyvespolc Baki Typ 1 Raktáron > 5 db
Méretek: 143,5 x 43 x 20 cm
18 900 Ft
Könyvespolc Baki Typ 3 Raktáron > 5 db
Méretek: 86,4 x 43 x 20 cm
13 900 Ft
Könyvespolc Veley (tölgy) Raktáron > 5 db
Méretek: 150 x 59 x 21.6 cm
38 900 Ft
Méretek: 89 x 30 x 28 cm
13 900 Ft
Regál Sienna (szürke) Raktáron > 5 db
Méretek: 145 x 103 x 30 cm
12 900 Ft
Méretek: 186.2 x 38 x 38 cm
47 900 Ft
Regál Vanessa (fehér) Raktáron > 5 db
Méretek: 72 x 63.5 x 31.5 cm
8 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (373 termékből)

A polcos regálok leggyakrabban MDF lapokból készülnek, amelyek teljes teherbírása 100-500 kg. Ezért elsősorban otthoni könyvtárként vagy irodákban használják nehéz akták tárolására. Minden polc erős a gerendákat összekötő kereszttartóknak köszönhetően, így garantálja a stabilitást és megakadályozza a törést. A stabilitást, szilárdságot és tömegességet fém vagy fa polcok biztosítják.

Nem szabály, hogy a regál csak egy nyitott polcokkal rendelkező szekrény kehet. Ez lehet az ajtókkal és fiókokkal ellátott polcok kombinációja vagy egy üvegpolc, amelyet vitrinnek neveznek. A polcokat különböző színváltozatokban is gyártják. A faszerkezetek szerelmesei számára klasszikus tölgy és bükk mintázatban, a népszerű sonoma tölgy vagy elegáns cseresznye mintájában készülnek. Egyszerűség és légiesség érhető el a sima fehér polcokkal, de a fekete és a szürke árnyalataiban is. A polcok választéka olyan széles, hogy különböző magasságú és szélességű polcokat találhatunk. Kisebb helyekre, vagy a tér kitöltésére, díszítésére válasszon keskeny polcot vagy alacsony polcot, amelyre virágvázát vagy képkeretet helyezhet. Nagyobb főszoba esetén válasszon magas polcot vagy sarokpolcot.

A polcos szekrény kiválasztása a helyiségtől és a céltól is függ, amelyre szüksége van. Ön lelkes olvasó? Válasszon a számos polcos könyvespolc közül. A kombinált színes játékpolc gyermekek számára alkalmas. A cipőtartó tökéletesen illeszkedik az előszobába. Végül, de nem utolsósorban a fürdőszobai polcokat is árulják, ahol tiszta törölközőt vagy kozmetikumokat helyezhet el.

Ha szeret virágot termeszteni, a dizájnos nyitott polcon több virágcserép is elfér, ami zöld oázist varázsol nappalijába vagy irodájába.

A polcos szekrény/regál ezért segít rendszerezni a dolgait, és segít bővíteni a tárhelyet. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó polcos szekrényeket/regálokat keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu