Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Akasztó Charles Raktáron > 5 db
Méretek: 180 x 38 x 38 cm
12 900 Ft
Akasztó Hubert bükk Raktáron > 5 db
Méretek: 192 x 35 x 35 cm
20 900 Ft
Ruhaakasztó Sambo Raktáron > 5 db
Méretek: 110 x 46 x 28 cm
13 900 Ft
Fogas Como 2-3 héten belül
Méretek: 174 x x cm
18 900 Ft
Kerekes ruhaakasztó Guko Raktáron > 5 db
Méretek: 85-150 x 80 x 43 cm
8 900 Ft
Méretek: 180 x 80 x 37 cm
15 900 Ft
Fogas Eldy (fekete) Raktáron > 5 db
Méretek: 175 x x cm
15 900 Ft
Fogas Efro (fekete) Raktáron > 5 db
Méretek: 173 x x cm
17 900 Ft
Fogas Raham (fehér) Raktáron > 5 db
Méretek: 160 x 60 x 35 cm
10 900 Ft
Fogas Tinesi (fekete) Raktáron > 5 db
Méretek: 165 x 78.5 x 42 cm
10 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (85 termékből)

A házba való belépéskor fontos, hogy legyen egy hely a kabátok tárolására. Azt gondolhatnánk, hogy egyszerűbb elrejteni őket az előszpba szekrényben, hogy ne tűnjenek kaotikusnak. Az ál fogast azonban könnyedén kombinálhatja az előszoba falával. Az fogas mellől egy tükör sem hiányozhat, vagy a már említett előszoba falának része, vagy külön is megvásárolható.

álló picture 0

Az álló fogasnak praktikusnak, stabilnak és modernnek kell lenniük. Ha megfelelnek ezeknek a tulajdonságoknak, akkor van néhány előnyük a klasszikus előszobafalakkal szemben:

  1. Tér - előszoba-falak általában egy teljes falat foglalnak el, ezáltal optikailag csökkentik a teljes teret. A fogasok kompaktabbak, így a tér nyitottabbnak és szellősebbnek tűnik. Ez különösen akkor hasznos, ha nincs tágas előszobája.
  2. Kialakítás - különféle anyagokból készülnek - fától, műanyagtól, krómtól a fémig. Ráadásul tetszeni fog a szemednek, hiszen különféle formákban találod őket.
  3. Praktikusság - az előszoba falainál sokszor ki kell nyitni a szekrények ajtaját és kis fogasokat kell kihúzni a kabátok számára, álló fogasok esetén a kabátot hazatérés után azonnal eltehetjük felesleges plusz lépések nélkül.

A klasszikus típusok mellett vannak olyanok is, amelyekben van polc a cipő tárolására vagy ülőhely. Különböző stílusú vállfákat találhat - a rusztikustól a modernig, minimalista, fa alakú, vintagetól a retro stílusig.

Nem csak az előszobában találják meg a helyüket. Leginkább semleges színekben készülnek, a legnépszerűbbek a fehér design vagy a fa dekoráció. Garantáltan nem rontanak el semmit, de vannak játékos és színes árnyalatok is, melyekkel akár gyerekszobában, akár hálószobában is feldobhatja a belső teret. A kerekes álló fogasok tökéletes dolog, így bármikor könnyedén kezelhei és mozgathatja azt. Alternatív megoldásként idővel változtassa meg a helyét.

álló picture 0

Ha a fürdőszoba helye megengedi, ebben a helyiségben is remek segítőtársak. A megnövekedett páratartalom miatt azonban javasoljuk, hogy a rozsdamentes acél típusokhoz nyúljunk, fából készültek esetén pedig speciális bevonattal festsük le.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (80 - 198 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (29 - 172 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (28 - 90 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu