Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Zsámoly Irene fehér Raktáron > 5 db
Méretek: 43 x 40 x 40 cm
18 900 Ft
Zsámoly Teolla (fehér) Raktáron > 5 db
Méretek: 37 x 40 x 40 cm
8 900 Ft
Hokedli KT 254 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 26 x 35 x 23 cm
7 900 Ft
Sámli KT 256 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 25 x 36 x 22 cm
9 900 Ft
Méretek: 38 x 38 x 38 cm
8 900 Ft
Zsámoly Niki (Fehér) Raktáron > 5 db
Méretek: 36 x 36 x 36 cm
12 900 Ft
Méretek: 36 x 36 x 36 cm
12 900 Ft
Puff Kerem () Raktáron
Méretek: 26 x 45 x 45 cm
16 900 Ft
Zsámoly Fiala Raktáron > 5 db
Méretek: 38 x 37.5 x 37.5 cm
7 900 Ft
Méretek: 42 x 38 x 38 cm
20 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (122 termékből)

Biztosan hallott már a pouf névről. Abban különbözik a zsámolytól, hogy eredetileg megemelt párna volt, amelyen például piknik alkalmával le lehetett ülni. Az pérnátül eltérően a zsámoly magasabb, és lábtartóként vagy ülőalkalmatosságként szolgál. Régebben a zsámoly egy kis szék vagy egy kisebb, négylábú, támla nélküli pad volt, amelyet zongora vagy fésülködőasztal közelében helyeztek el. Mára azonban a zsámolyokat babzsákokkal, tárolópadokkal vagy ülőpárnákkal, dobozokkal is párosíthatjuk.

A nappaliban található zsámoly

A szociális helyiségekben elhelyezett zsámolynak két funkciója lehet. Ha a zsámolyt helyesen helyezi el a nappaliban, például virágok közelében, további tervezési vagy tárolási funkciót tölt be. Második, gyakorlati funkciója azonban fontosabb. A lábzsámoly, ahogy a neve is sugallja, megkönnyebbülést nyújt a kinyújtott lábaknak tévénézés, szunyókálás vagy olvasás közben. Elengedhetetlen, hogy a kanapéval vagy a fotellel azonos magasságú zsámolyt vásároljon. Ha van otthon zsámolya, akkor Önt nem hozhatja zavarba egy nagyobb látogatókból álló csoport. A puha kárpitozás teljes értékű székhelyettesítőt biztosít a vendégeknek. Arról nem is beszélve, hogy vannak háttámlával ellátott zsámolyok is. Ha a látogató szeretne Önnél tölteni az éjszakát, a kihajtható zsámoly kihajtásával ágyat alakíthat ki számára.

Gyerekszobában és hálószobában elhelyezett zsámoly

Néhány zsámoly tárolóhelyet is tartalmaz. Értékelni fogja például a gyerekzsámolyokat, ahol játékokat, gyerekkönyveket vagy régebbi, szezonon kívüli ruhákat tárolhat. A az ágy elé helyzett ülőpadokban is találhat tárolóhelyet. Belső terüket paplanok vagy ágytakarók tárolására használják majd. Magát a zsámolyt ishasználhatja öltözködéskor vagy ruhák tárolására.

Zsámoly az előszobába

Az előszobában található zsámolyt vagy padot kétféleképpen használhatja. A felső része lehetővé teszi, hogy üljön vagy hátradőljön, így könnyebben felveheti a cipőjét. A zsámoly belsejében különféle apró tárgyak tárolhatók, a vendégek számára készült papucsoktól a kendőkig és cipőkrémekig. Illessze a tárolózsámolyt az előszobához a cipőtartóval és az előszoba falával.

A lábzsámolyokat számtalan formában, méretben és árnyalatban gyártják. A kínálatban fa, kárpitozott, bőr és műanyag zsámolyok is szerepelnek. Kitöltenek egy üres helyet a belső térben, ülőhelyet biztosítanak és segítik a fáradt lábakat. A belső tér életre kel ezzel a bútordarabbal, és egy eredetiséget kölcsönöz neki.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (25 - 62 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (23 - 138 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (22 - 72 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu