Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 14 (14 termékből)

Mindennek az alapja a jó alvás. Ez kétszeresen is igaz, ha gyerekekről beszélünk. A 80x200 cm-es vagy 90x200 cm-es keskeny egyszemélyes ágy elegendő a tinédzserek számára, de a közelmúltban, különösen a legidősebb gyermekek számára, a 120x200 cm és 140x200 cm méretű ágyak keresettek. Az ilyen ágyak bőséges helyet biztosítanak számukra nemcsak maguknak, hanem a látogató barátoknak is. A matracnak még nagyobb gyermekeknél is keménynek vagy legalább közepesen keménynek kell lennie T4 jelzéssel. Minél idősebb a gyermek, annál többféle matracot tud használni.

Tanulószobák picture 0

Ha nincs nagy szoba a lakásban, javasoljuk, hogy a tanulószobát olyan garnitúrával rendezze be, amelyben van egy emeletes ágy, az ágy alatt pedig egy íróasztal és egy szék.

A tanulószoba berendezése nem nélkülözheti a szekrényt tükörrel, kisszekrényeket és komódokat. Vegyen egy éjjeliszekrényt az ágya mellé, ahová elhelyezheti egy éppen olvasott könyvet vagy tabletet. A diákszoba fontos bútora az íróasztal és az irodai szék is. Az íróasztalnak elég tágasnak kell lennie, mert nemcsak tanulásra, hanem számítógépes munkára is használható lesz. Mivel a tinédzserek több órát töltenek a számítógép előtt, fontolja meg egy ergonomikus forgószék vásárlását. Önön múlik, hogy saját maga rendezi-e be a tanulószobát, vagy kész garnitúrát vásárol.

Tanulószobák picture 0

Annak érdekében, hogy a szoba ne tűnjön szigorúnak, egészítse ki design kiegészítőkkel. Válasszon mintás szőnyeget vagy színes függönyöket. Akasszon fel több polcot a falra, amelyek okos diákja díjainak átadására szolgálnak. Ültesse le barátait babzsákokba, vagy vásároljon egy kisebb kétszemélyes kanapét a szobába.

Ha nem rendelkezik nagy kötségvetéssel, de a legjobbat szeretné nyújtani gyermekeinek, keressen minőségi gyerekbútorokat bazár vagy kiárusítás kategóriákban.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (192 - 205 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (250 - 304 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (31 - 54 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu