Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
47 075 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (48 termékből)

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Válasszon méret, fedőanyag, forma és töltelék szerint. Az EPS tömések, a 2-7 mm átmérőjű speciális polisztirol golyók a leghosszabb élettartamúak. Ha az olcsó hungarocellt választja, a babzsákok nem tartanak sokáig. Poros a töltelék és szinte "leülnek". Igaz, minél nagyobbak a tölteléknek használt golyók, annál kellemesebb lesz rajtuk ülni. A legtöbb esetben tartalék töltelékkel is feltöltheti a zacskókat.

Babzsákok picture 0

Ha a zsákot elsősorban a szabadban használja, válasszon vízálló anyagot, például poliésztert, nylont vagy cortexint. Más anyagoknak nem lenne előnyös az időjárás hatása. Opcionálisan választható babzsák levehető huzattal.

A babzsákok ideálisak a gyerekek számára a gyerekszobában. Bármire találhatnak hasznot, és ez duplán igaz a babzsákokra. Játszhatnak benne, tévézhetnek, olvashatnak vagy megcsinálhatják a házi feladatukat. Amíg benne ülnek, nyaki gerincük és válluk meg van támasztva, aminek köszönhetően nem dőlnek el, mint egy klasszikus székben. Ráadásul a babzsákok könnyűek, így akár gyerekek is hordhatják őket szobáról szobára. Nagy előnye a formák, minták és színek széles választéka, amelyek első látásra felkeltik a gyerekek érdeklődését.

Babzsákok picture 0

A legnépszerűbb babzsákok közé tartozik a labda, párna vagy körte alakú. Méretét tekintve kicsi, közepes, nagy vagy extra nagy között lehet találkozni. A 180 x 140 cm méretű mega párnák több mint 500 liter EPS golyót tartalmaznak, és még egy felnőtt számára is maximális kényelmet biztosítanak. Szükség esetén ágynak is használhatja őket egy váratlan látogató esetében. Az XL méretű, párna alakú üléstáskáknak a legnagyobb helyigényük van. Általában ezek a legnehezebbek, mivel több ember általi terhelésre készültek. A legkevesebb helyet foglalják a fotel vagy körte alakú együléses táskák.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (22 - 180 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (40 - 155 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (40 - 170 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu