Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 17 (17 termékből)
  1. Külső tér stílusa – A székeknek meg kell felelniük a látvány és a minőség követelményeinek. Szintén fontos figyelembe venni a terasz térbeli lehetőségeit vagy felhasználási módját. Mivel hosszabb távra szóló befektetésről van szó, nem az ár lehet az egyedüli meghatározó tényező.Az otthoni terasz mást jelent egy kisebb lakás és egy nagytetős családi ház tulajdonosa számára. Ezért figyelembe kell venni a terasz méretét, valamint a székek téli tárolásának lehetőségét. A dizájner székeknek eredeti megjelenésük mellett minőségüket, stabil teherbírásukat és hosszú élettartamukat igazoló tanúsítványokkal is rendelkezniük kell.


Székek és fotelek picture 0

  1. Tárolás – Gondolja át, hol fogja tárolni a székeket. Van kertes háza/garázsa, ahol megvédheti őket az esőtől? Ha nem, ne aggódjon, egy kicsit nagyobb tároló is megteszi. Az egymásra rakható székek nem foglalnak sok helyet. Az állítható kerti székek helyet takarítanak meg. Leülhet rájuk az asztalnál, vagy pihenhet a napon. Ha a falhoz helyezi őket, nem foglalnak sok helyet. A holtszezonban is értékelni fogja a székek egymásra rakhatóságát, ha beltérben tárolja őket. Mindig jobb, ha védjük a székeket az alacsony hőmérséklettől és a fagytól.
  2. Anyag Fémrattan vagy fa? A választásnál figyelembe kell venni, hogy mennyi időt tudunk szánni a bútorok karbantartására, ápolására. A fém székek könnyen karbantarthatók, és modern kialakításuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. Az elegáns ülések kedvelőinek tervezték. Inkább a könnyen karbantartható, könnyű alumíniumot részesítse előnyben, mint az acélt vagy a vasat. A minőségi fémből készült kerti székeknek poliészter porfestékkel kezelt horganyzott felülettel kell rendelkezniük. Az ilyen anyag nem korrodál, és ellenáll az UV sugárzásnak is. A fémülés előnye a rugalmas pozícionálhatóság, valamint az időjárási hatásokkal szembeni ellenállás.


A rattan szerelmeseinek azt tanácsoljuk, hogy részesítsék előnyben a kiváló minőségű szintetikus rattant az eredeti rattan helyett. A mesterséges rattan megjelenése nagyon hasonlít az természeteshez. Műanyag szálai azonban jobban bírják az időjárás hatásait. Nem bánja a jelentős hőmérsékletkülönbségeket, ugyanakkor színtartó. A rozsdamentes alumínium vázzal kombinált rattan székek teszik teljessé kifinomult megjelenésüket.

Fából készült kerti székeink vannak a természetes megjelenés és stílus szerelmeseinek. Az ápolás, tárolás igényesebb, de szépen kiegészíti a természet érintését, ami mindenképpen hozzátartozik a teraszhoz.

Egy kis erkély logikailag kisebb méretű bútorokat igényel. A legtöbb szék 40-70 cm széles. Ha kisebb a helye, válasszon keskenyebb kerti székeket, vagy keressen egy szép kerti padot. Hagyjon legalább 15 cm-es rést a székek között, hogy kényelmesen ülhessen rajtuk.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (38 - 95 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (41 - 87 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (45 - 97 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu