Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (1826 termékből)

A mai ágy már nem csak egy klasszikus faszerkezet ágyráccsal és matraccal kiegészítve. Az ágyak különféle jó és gyenge minőségű anyagokból készülnek, kárpitozhatók szövettel vagy bőrrel. Nem csak fából készítenek ágyakat, hanem olcsóbb forgácslapot és fémet is. Míg a fa és fém ágyak elegánsnak tűnnek, a kárpitozott ágyak luxus hangulatot kölcsönöznek hálószobájának. A minőségi alvás mellett a modern ágyak egyéb praktikus kényelmet is biztosítanak az életben. Például az kihúzható ágyak vagy az úgynevezett daybed ágyak kanapéként és ágyként is szolgálhatnak. Alkalmasak gyerekszobába, vendégszobába és dolgozószobába is. Egy másik praktikus elem az ágy alatti helykihasználás. A tárolóhellyel rendelkező ágyak lepedőt, szezonális ruhákat és még sok mást rejtenek.

Néhány ágyat már ágyráccsal vagy ágyráccsal és matraccal együtt árulnak. Ez az ajánlat nem csak az ár szempontjából előnyös, hanem abból a szempontból is, hogy nem kell több időt fordítania a megfelelő ágyrács és matrac kiválasztására. Ha azonban egészségügyi problémái vannak, vagy elviseli a magasabb színvonalat, vásároljon külön ágyszerkezetet és külön egészségügyi matracokat.


Milyen méretű ágyak vannak, és milyen magasnak kell lenniük?

Azok számára, akik szeretnek egyedül aludni vagy gyerekek számára elegendő egy 80 x 200 cm-es vagy 90 x 200 cm-es ágyfelület. Egy párnak legalább 140 x 200 cm-es ágyban kell aludnia, de gyakoribb a 160 x 200 cm-es, a 180 x 200 cm-es ágyak pedig teljes teret biztosítanak.

Ügyeljen az alvófelület méretére, amely kisebb, mint maga az ágy mérete.

A méreteknél figyelembe kell venni a matrac minimális magasságát is, hogy a matrac az ágyrács szintje felett legyen. Ne feledkezzünk meg magáról az alvásmagasságról sem (minimum 40 cm ajánlott), amit az ágyrács, de a matrac vastagsága is befolyásol. Idősek számára 60 cm-es ágymagasság javasolt, ami biztosítja a kényelmes felkelést.

Ha Ön a hálószobát egészében rendezi be, akkor javasoljuk, hogy az ágyakhoz illesszen kiegészítő bútorokat. Például egy polccal vagy fiókkal ellátott éjjeliszekrény megnöveli a tárhely területét, így mindig kéznél van minden szükséges dolog. Ha szeret lefekvés előtt olvasni, vagy inkább a világítást részesíti előnyben tévénézés közben, akkor nincs is jobb az éjjeliszekrényen elhelyezett asztali éjjeli lámpánál. A fésülködőasztal rendezi ékszereit és kozmetikumait. Illessze a nagyméretű bútorok, például szekrények, komódok vagy padok dizájnját az ágyakhoz.

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik ágy a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg az ágyválasztásról szóló útmutatónkat. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó ágyakat keres, akkor megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel a kiárusítás kategóriában. Ha kevesett használt, kicsomagolt olcsó ágyat vásárolna, keresse fel a bazár kategóriát.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Bükk
  Calvados
  Cseresznye
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Gesztenye
  Juhar
  Kék
  Kőris
  Lila
  Lucfenyő
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szilva
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (21 - 228 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (60 - 278 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (43 - 260 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu