Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (135 termékből)

Ha minden szabad négyzetcentiméterével harcol a hálószobában, és nem tartozik a magasabbak közé, ez az ágyméret ideális választás az Ön számára. A kisebb ágy választása elmélyítheti a párkapcsolatot is, hiszen nem nagyon van hova menekülni a párja elől. ☺ Királyi megoldás akár egy ember számára is, aki igazán nagy helyet igényel, de a hálószoba mérete nem enged helyet egy standard franciaágynak. Ilyen méretű ágyakhoz minőségi matracokat és ágyrácsokat is talál kínálatunkban.

A faágyaknak és tömörfa ágyaknak köszönhetően egy darabka természetet vihet a hálószobába. A természetes anyag megfelelő hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, emellett minőség és tartósság jellemzi. Ha egy kis eleganciára vágyik, vásároljon modern kárpitozott ágyakat. Ha a megfelelő éjjeliszekrényhez, asztali lámpához és gardróbhoz kombinálja, hálószobája a béke modern oázisa lesz.

Kínálunk amerikai boxspring ágyakat is 140x200 cm méretben. Kis méretekben rejtett luxus. Ágyalap rugós rendszerrel, beépített ágyráccsal és matraccal, tömör fejtámlával és nagy tárolóhellyel.

Soha nincs elég tárhely, ezért azt javasoljuk, különösen egy kis hálószobában, hogy válasszon tárolóhellyel rendelkező ágyat. Ha olcsóbb alternatívát keres, keresse fel tárolóhely nélküli ágy kategóriánkat.

Ha Ön minimalista, 140x200 cm-es fém ágyakat is kínálunk. A fémkeret és a díszített fejtámla minden francia stílusú szoba romantikus karakterét kiemeli. Választhat teljesen fémből vagy fával kombinálva.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu