Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (927 termékből)

Hogyan válasszunk komódot?

Először is gondolja át, melyik szobában kell elhelyeznie a komódot. Ha a szobában már vannak bútorok, válasszon a meglévő bútorokhoz stílusában és színében hasonló komódokat.

A komód kiválasztásakor ellenőrizze, hogy hálószoba, nappali vagy gyerekgarnitúra része-e lesz.

A nappaliba válasszunk olyan széles, két-négy részes komódokat, amelyekben nem csak fiókok, hanem polcok is vannak. Az ilyen komódokat tálalóként is használhatja. A nappaliban helyezzük el a komódokat, például a TV-asztal mellett, az ablak alatt vagy egy szabad fal mellett, ahol dekoratív pasziánszként funkcionál szobanövénnyel vagy fényképekkel keretben. Nagyméretű komódaink széles kínálatában biztosan megtalálja kedvenc darabját, legyen az világos vagy sötét árnyalatú.

Ha kisebb a nappalija, vagy korlátozott méretű komódon gondolkodik hálószobába, gyerekszobába vagy előszobába, akkor a keskeny komódok, sarok komódok vagy az egyrészes komódok a legjobb választás az Ön számára. Választhat olcsó laminált lap komódok közül matt vagy fényes kivitelben, vagy fa ládák közül különböző érdekes szerkezetekben.

Ne feledkezzünk meg kicsik biztonságáról. A gyerekszoba komódait a falhoz kell rögzíteni.

A konyhai komód tárolóhelyként is használható nem csak az étkező tárgyak, hanem más konyhai eszközök tárolására is, amelyek nem férnek el a konyhaszekrényben. Ebben az esetben nézze meg az ajtókkal és fiókokkal kombinált komódokat. A konyhában elhelyezett komód segít a munkalap méretének növelésében, ahol tányérokat, edényeket, kávéfőzőt vagy turmixgépet helyezhet el.

Hány komódra van szüksége? Minél több tárolóhelyre van szüksége, annál több fiókot kell választania.

A komód kiválasztásának lépései:

 1. Gondolja át a komód rendeltetését (tároló, díszkiállítás, nappali bútorok kiemelése).
 2. Mérje meg azt a helyet, ahová a komódot elhelyezi.
 3. Kínálatunkban használja a szűrőket az alkatrészek számához, méretekhez és színekhez. A szűrő kiválasztása után rendezze ár szerint.


Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó komódokat keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ha még több segítségre van szüksége a komód kiválasztásához, látogassa meg blogunkat, és olvassa el ezeket az érdekes cikkeket:

Komód vagy szekrény?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő komódot?

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Bükk
  Cseresznye
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Gesztenye
  Kék
  Kőris
  Lila
  Lucfenyő
  Meggy
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szilva
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (40 - 199 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (25 - 240 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (25 - 76 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu