Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
TV asztal/szekrény Bilsby Typ 40 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 52 x 219 x 45 cm
95 900 Ft
TV asztal/szekrény Kraz KRT Raktáron > 5 db
Méretek: 77 x 108 x 56 cm
68 900 Ft
Sarok TV asztal Kraz KRTN Raktáron 5 db
Méretek: 77 x 92 x 61 cm
71 900 Ft
Méretek: 46 x 120 x 42 cm
31 900 Ft
TV asztal Tamie Typ 40 (sötétszürke + tölgy) 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 47 x 208 x 39 cm
139 900 Ft
TV asztal Stacey Typ 40 (tölgy + magasfényű fehér) 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 54 x 206 x 50 cm
139 900 Ft
TV asztal Marvin (fehér matt) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 28 x 176 x 40 cm
35 900 Ft
TV asztal Marvin (csokoládé) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 28 x 176 x 40 cm
35 900 Ft
TV asztal Marvin (matt fekete) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 28 x 176 x 40 cm
35 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (282 termékből)

A klasszikus TV asztal egy szélesebb, több részből álló szekrény, amelyen van egy nyílás az audio- vagy videoeszköz számára. Az asztal egyes részein ajtók vagy akár fiókok is lehetnek. Az asztal magassága általában 40-50 cm körül mozog. Ez a magasság biztosítja a kényelmet a ráhelyezett TV nézésekor. Fontos, hogy a tévé képernyője a szemünk magasságában legyen, vagy néhány fokkal magasabban vagy lejjebb. Ehhez hozzájárul a kanapé ülőmagassága is. A nem megfelelő szög idővel nyaki fájdalmat okoz.

A vásárlók körében a legnépszerűbb modellek továbbra is a masszív, rusztikus stílusban készült, fából készült TV asztalok. Ezeket nem csak maga a tölgy, dió vagy cseresznyefa árnyalataiban árulják, hanem az egyre népszerűbb fehér színben. Őket követik az olcsóbb faforgácslapból készült tévéasztalok, amelyek minimalistább vagy modernebb stílusban készülnek. Vannak például szabadon álló, deszkából összeállított szekrények, egyszerű vonalvezetésű szonoma tölgy dekorral, vagy függő fali szekrények fényes fehér színben. A modern laminált lapokból készült szekrények fémszerkezeten is állhatnak, és az elülső részük is strukturált. Ízlésesen néznek ki az üvegpolcos fából készült TV asztalok is, amelyek háttérvilágítással is rendelkeznek.

Ha a dolgozószobában, hálószobában vagy stúdiólakásban szeretne TV-t nézni, használja a TV készülék elhelyezésének lehetőségét a szobák sarkaiban. A sarok TV szekrények vásárlásával megspórolja a szükséges helyet, amelyet egy nagyobb kanapéval vagy dohányzóasztallal tölthet meg.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó TV asztalt keres, nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriánkról és egyéb akcióinkról. Ha nem bánja, hogy a termék kicsit használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu