Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (50 termékből)

Így nagyon könnyű belátni, miért olyan népszerűek. Ideális jellemzőikkel a látogatók fogadására, a maximális közösségi élményt kínálják közvetlenül az Ön nappalijában. Ezen kívül szembetűnő kényelmük megkívánja, hogy kényelmesen nyújtózkodjon rajtuk, és élvezze a pihenéssel teli estét. Akár egy szórakoztató sorozatot néz, akár egy kedvenc könyvet olvas.

Otthonának ezt a közösségi központját a közepén szabadon elhelyezett dohányzóasztal is gyönyörűen hangulatossá teszi. Ízlésesen kiegészíti egy stílusos szőnyeg, a színes dizájnpárnák vagy takarók pedig magától értetődőek. Az így létrejövő hatás valóban megéri ezekkel a kiegészítőkkel.

Két alapvető huzatanyaggal választható ülések. Ezek közül az első az U-alakú szövet kanapék, amelyek hagyományosabb választásnak tekinthetőek, gazdagabb dizájn- és színválasztékkal. A kínálatban U-alakú bőrülések is szerepelnek, pontosabban öko-bőr, az utóbbi években egyre népszerűbb kárpitanyag, hipoallergén tulajdonságainak és könnyű karbantartásának köszönhetően.

Sokan az U alakú kanapét vásárlását fontolgatják, de a rendelkezésre álló hely korlátozottsága megállítja őket vásárlás előtt, mi pedig bebizonyítjuk, hogy igazuk van. Bár az ilyen formájú ülések számos felhasználói előnnyel járnak, elegendő helyre van szükségük ahhoz, hogy kitűnjenek. Ellenkező esetben a helyiség túl szűknek tűnhet. Nyilt terekeben viszont nagyon jól mutatnak. Akár úgy, hogy természetes válaszfalat hoz létre például a konyha és a nappali között, akár a legtágasabb helyiséget is hangulatossá varázsolja.

Az ilyen típusú összecsukható kanapék igazán kényelmes és tágas hálórésszel örvendeztetik meg látogatóit. Nagyon kényelmesen elfér benne két ember, de egy-két kisgyerekes családot is kiszolgál. A praktikus tárolóhelynek köszönhetően mindig kéznél van minden, ami egy kényelmes alváshoz szükséges.

Kínálatunkban azonban talál nem széthúzható U alakú kanapékat, vagy tárolóhely nélkülieket is. Csak az Ön preferenciáitól függ, hogy melyik típust választja. Azonban mindegyik garantáltan kiváló minőségű és a lehető legjobb áron.

Tudtad, hogy bazárunkban verhetetlen árakon talál csúcsminőségű termékeket? Vannak olyan kanapék is, amelyeket az ügyfelek különböző okok miatt visszaadtak, vagy nem vettek át. A lényeg az, hogy teljesen működőképesek legyenek. Leggyakrabban csak a csomagolás bontott vagy kisebb esztétikai hibáik vannak.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu