Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: x 100 x 140 cm
15 900 Ft
Méretek: x 100 x 140 cm
15 900 Ft
Méretek: x 80 x 150 cm
9 900 Ft
Szőnyeg 80x200 cm Besty Raktáron > 5 db
Méretek: x 80 x cm
11 900 Ft
Szőnyeg 80x150 cm Amik Raktáron > 5 db
Méretek: x 80 x 150 cm
20 900 Ft
Méretek: x 170 x 240 cm
35 900 Ft
Méretek: x 80 x cm
52 900 Ft
Méretek: x 133 x cm
2 900 Ft
Méretek: x 133 x cm
15 900 Ft
Méretek: x 133 x cm
8 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (120 termékből)

Kiválasztásánál fontos, hogy a szoba méretéhez illeszkedőt találjunk. Nem túl nagy, nem túl kicsi. Általános szabály, hogy olyan méretű szőnyeget kell találni, amiben benne vannak az alapvető elemek a helyiségben, és gondoljuk át az ajtó elhelyezkedését is.

Szőnyegek picture 0

Választhat mintás vagy sima típusú szőnyeget. Ha merész mintát választ, az nagy hatással lesz az egész helyiségre. A szálak magassága határozza meg annak sűrűségét és vastagságát. A durva szőnyegeknél mindig nagyobb a halom, mint a finom szőnyegeknél. Vannak rövid és hosszú szálú szőnyegek. Az alacsony szálakkal rendelkezőket rövidebb szálak és hurkok jellemzik. Kiválóan alkalmasak nagy forgalmú helyekre, például a konyhába. A magas szálú szőnyegek magasabbak, sűrűbbek, és leginkább hálószobába vagy nappaliba valók.

Anyagának megválasztása összefügg a kopásával, a könnyű tisztíthatósággal és természetesen az árával is. A legkedvezőbb árú anyagok közé tartoznak a természetes növényi eredetű anyagok - pamut, len... Többnyire egyszerű megjelenésűek, hétköznapi benyomást keltenek. Kedvelt anyag a gyapjú, amely drágább, de foltálló és puhább a láb alatt. Lanolint tartalmaz, amely egy könnyen tisztítható és tartós szál. Luxus selyemszőnyegeket is találhatunk a piacon, amik sokkal puhábbak és fényesebbek. Választhat kombinált anyagokat is, de ezek tisztítása viszonylag nehéz.

A nappaliba való szőnyeg kiválasztása esetén javasolt, hogy a szőnyeg minden alapvető bútorhoz megfelelően illeszkedjen, mint például kanapé, fotelek és asztal, ezek elülső és hátsó lábai körülöttük térrel. Ha kisebb szőnyeget választunk, akkor jó, ha legalább az első lábukat rá lehet tenni erre a szőnyegre, de ez egy dohányzóasztalnál nem így van, mert billegne.

Ha nagyon nagy nappalija van, akkor érdemes két szőnyeget választani. Dinamikusabbá teszik a teret, funkcionalitásuk alapján színegyensúlyba tudják hozni a helyiséget vagy a nappali részeket. Hasonló textúrájúaknak, kialakításuknak, színüknek és hajhosszuknak kell lenniük, különben az egész teret diszharmonizálják.

Az étkezőben lévő szőnyegnél az étkezőasztalt kell figyelembe venni. Legyen szó kerek vagy négyzet alakú, a szőnyegnek minden oldalról legalább 60 cm-re ki kell nyúlnia, hogy még egy tolt szék is elférjen benne.

Tágas hálószobához válasszon egy nagy szőnyeget, amely elfér az egész ágy alatt, és mindkét oldalán extra szélességű éjjeliszekrényt. Kisebb hálószobákban a szőnyeg az ágy körülbelül 1/3-át fedje le. A kellemes prémek is népszerűek. A kétoldali kis szőnyegek is jó választásnak bizonyulnak.

Szőnyegek picture 0

Ha úgy dönt, hogy szőnyeget használ az előszobában, először meg kell győződnie arról, hogy az színben és stílusban illeszkedik-e oda. Vagy használjon olyan futószőnyeget, amely ferdén lefedi a teljes padló felületét, vagy válasszon egy vagy több darabot, amelyeket a kulcsfontosságú helyekre helyez el. Mivel ez egy gyakran használt hely, olyan darabot válasszon, amely könnyen tisztítható, tartós és csúszásmentes oldala van.

Ha a fürdőszobában szőnyegpadlóról van szó, kövesse a szabályt: minél bozontosabb, annál jobb. A fürdőszobai szőnyegeknél fontos, hogy olyanokat válasszunk, amelyek kellemes tapintásúak, de nagy a nedvszívó képességük, és gyorsan száradnak is. Minél több nedvességet tart vissza az anyag, annál nagyobb az esélye a baktériumok elszaporodásának.

Szőnyegek
Ár
-
Ft
Méret
Magassága (45 - 150 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (45 - 200 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (45 - 240 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu