Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (37 termékből)

Főleg halvány árnyalatok jellemzik. A fehér, krém és homok dominál. A levendula, az indigó és a világosszürke is jól mutat. A színeknek inkább tompítottnak kell lenniük. A sötét színek nem tartoznak a Provence-i stílushoz. A fa vagy a különféle fa dekorok egyformán feltűnőek. Nem hibázhatsz a régi rózsaszín színnel, amit például függönyökhöz is használhat.

Provenszál bútor picture 0

A népszerű dekorációk a gyakran levendula motívumokkal díszített kerámia és üveg csecsebecsék. Kis festett képek, virágok és gyógynövények festett cserépben és természetesen friss és szárított levendula is megfelelő. A fonott vagy fém díszítések asztalokon és falakon is ideálisak. Gyakran használnak virágmintás és csipkés textíliákat. A függönyök, dekoratív takarók és párnák melegséget és jó közérzetet kölcsönöznek a belső térnek. Jellemző a díszes árnyékolású vagy finom patinás mennyezeti lámpa.

A provence-i stílusban egy feltűnő elem érvényesül. Minden bútor rendelkezik lábakkal vagy élekkel. Leggyakrabban ezek a lábak egy komód vagy vitrin külső deszkájának részét képezik. A szélek viszont a földig érnek, és szegélylécekhez hasonlítanak.

A világos és pasztell színek magától értetődőek egy provence-i hálószobában, de itt a textíliáké a főszerep. Főleg természetes anyagok vannak, például pamut vagy selyem. Az ágyneműt virágmintával kell díszíteni, az ágytakarók és a díszpárnák megfelelőek. A fapadlón puha, világos szőnyegek találhatók. Az ágy lehet világos fából, díszített, faragott fejtámlával. Azonban a stílusos kovácsolt ágyak is megfelelőek. Nem kell csak klasszikus fekete keretnek lennie, hanem fehérre festettnek is. A romantika még nagyobb hatásához beszerezhet egy baldachinos ágyat. A mennyezeti lámpa mellett egészítse ki a hálószobát az éjjeliszekrényeken elhelyezett asztali lámpákkal.

Provenszál bútor picture 0

A varázstükör egyértelműen a Provence-i stílushoz tartozik. Ne legyen közönséges, szigorú kerete, inkább antik stílusra hangolva. Ha nem rajong az antik tárgyakért, elegendő egy elegáns ovális fakeret, amelyet fehérre fest. A tükröt elhelyezheti a komód fölé a hálószobában vagy a fésülködőasztal fölé, vagy az előszobába.

Beépíthetünk ide egy kellemes, világos színekben, lekerekített formájú kárpitozott fotelt, ún kárpitozott füls fotelt, melyet színben összehangolt, elegáns falábas zsámoly egészít ki. Néhány párnát adunk hozzá a maximális kényelmes ülés érdekében.

Provenszál bútor picture 0

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (15 - 209 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (43 - 188 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (18 - 210 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu