Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
148 900 Ft
112 900 Ft
Méretek: 200 x 230 x 40,2 cm
112 900 Ft
Méretek: 200 x 230 x 40,2 cm
112 900 Ft
Méretek: 197,5 x 340 x 44 cm
431 900 Ft
Méretek: 190 x 320 x 45 cm
309 900 Ft
Méretek: 175 x 234,8 x 40,2 cm
127 900 Ft
Nappali bútorsor Sapphire Typ 10 (sanremo tölgy) 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: x 280 x cm
226 900 Ft
112 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (187 termékből)

Ma már nem az a helyzet, hogy a nappali falának a padlótól a mennyezetig az egész falat be kell fednie. A nappalinak légies hangulatúnak kell lennie, ezért ezek a készletek nem foglalhatják el a fal hosszának 2/3-ánál többet. Vásárlás előtt gondolja át, hogy mekkora fedett és nyitott tárolóra van szüksége, és győződjön meg a megfelelő méretekről. Csak ezután válassza ki a formát.

Ne felejtse el meghatározni a TV nyílásának méreteit. Adjon hozzá néhány centimétert ehhez a mérethez, ha a jövőben nagyobb tévé vásárlása mellett döntene.

A nappali fala több szabadon álló elemből áll, vagy különálló bútorok vannak egymáshoz rögzítve. Általában TV-állványok, vitrinek, polcok és kisebb szekrények. A minimalista stílust a TV alatti asztalkészlet, magasabb lábakkal, egy polccal és legfeljebb két függő keskeny polccal vagy vitrinnel képviseli. Ha több tárolóhelyre van szüksége, válasszon a luxus, tömörfából készült nappali falak kínálatából. A matt korpusz és a fényes felületű ajtó kombinációja is népszerű.

A nappaliban kellemes hangulatot érhet el, ha beépített energiatakarékos LED világítással ellátott bútorokat vásárol. Általában világító üvegpolcok találhatók a vitrinben, de választhatunk a felső polcra elhelyezett spotlámpát is.

Ha olcsó nappali szekrénysorokat keres, tekintse meg a laminált lapból készült termékek kínálatát. Ön is meg fog lepődni, milyen jó minőségűek lehetnek az ilyen bútorok. Ha továbbra is a fából készült bútorokat részesíti előnyben, akkor megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereléssel. Biztosan nem marad le a kiárusítás kategóriáról vagy a különféle akciókról. Ha nem bánja, hogy a termék egy rövid ideig használatban volt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Dió
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Kőris
  Lila
  Lucfenyő
  Szilva
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (35 - 210 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (120 - 392 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (20 - 59 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu