Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (140 termékből)

Ez a matracméret ideális idősebb gyermekek vagy tinédzserek számára. A 80x200 cm-es matrac mérete elegendő helyet biztosít a gyerekeknek, aminek köszönhetően sokkal kényelmesebb alvásban lesz részük. Minél kisebb a gyermek, annál keményebb matracra van szüksége . Általános szabály, hogy az óvodáskorú és az első osztályos gyermekek számára T5 jelzésű kemény matracot kell vásárolni. Számukra a legjobb választás a kókuszrétegű rugós matracok, amelyek nagyon jó szellőzést biztosítanak. A közepesen kemény T3/T4-től a kemény szendvicsmatracok nagyobb gyermekek számára alkalmasak, amelyek megerősített középső és puhább felső réteggel rendelkeznek, amelyen közvetlenül fekszenek. Ez a kombináció az optimális merevséget képviseli. Nagyobb gyerekeknek táskarugós - és habmatracok is megfelelőek.

200 x 80 cm picture 0

Ha egy gyermek vagy egy felnőtt allergiás, érdemes elgondolkodni antiallergén felületű, vagy antibakteriális huzattal ellátott matrac vásárlásán, amely eltávolítható és akár 90 °C-on mosható. 80x200 cm-es matracokhoz különféle kiegészítőket is vásárolhat. Például matracvédő lehet, hogy megakadályozza a folyadékok átszivárgását. A gyerekszoba vagy a hálószoba hangulatát kiemeli egy szép takaró. Ha régebbi, már kifeküdt matraca van, vagy szeretné meghosszabbítani egy új matrac élettartamát, akkor tekintse meg a felső matracok kínálatát, vagyis az ún. toppereket 80x200 cm-es méretben is.

Az egészséges alváshoz nem elég egy ágy és egy jó minőségű matrac. Szintén fontos az ágyrács, amelyre a matrac kerül. Ez az elválaszthatatlan pár meghosszabbítja az ágy élettartamát, szellőzteti az ágyat, ami megakadályozza a mikróbák és a penész elszaporodását és javítja az alvás minőségét. A 80x200 cm-es matrac alá azonos méretű ágyrácsot kell vásárolni.

Általában a 80x200 cm-es léces ágyrács a 80x200 cm-es rugós matracokhoz illik. Az azonos méretű, 80x200 cm-es habszivacs matracokhoz pedig a 80x200 cm-es lamellás ágyrácsok passzolnak.

200 x 80 cm picture 0

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu