Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 6 (6 termékből)

Mielőtt a modern rugós matracok széles kínálatából választana, az anyagon kívül más paramétereket is vegyen figyelembe. Az alap a matrac méretei, azaz magassága, szélessége és hossza. Egyszemélyes ágyhoz 80x200 cm vagy 90x200 cmfranciaágyhoz egy közös matrac választható 140x200 cm vagy 160x200 cm méretben. A választásnál további szempont az Ön magassága és súlya, vagy a matrac maximális terhelhetősége. A harmadik fontos szempont matrac vásárlásakor a keménysége. Webáruházunkban T1/T2, közepes keménységű T3/T4 és T5 kemény matracokat találhat.

Miért a rugós matrac a legjobb választás? A rugós matracok a legegészségesebbek, hosszú élettartamúak és a legjobb ár-érték arányúak.

A rugós matracok az egész kínálat legegészségesebb matracai közé tartoznak. Ez az acél rugós magnak köszönhető, amely levegős, és így akár 60%-kal is megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását a matracban például egy habszivacs matrachoz képest. Ezenkívül a levegős matrac szabályozza a páratartalmat a matracban, ami elősegíti a penészgombák és atkák kialakulását. A rugós matracok ezért a legmegfelelőbbek a különféle allergiában szenvedők számára. A mai matracokban található rugók kiváló pontrugalmassággal rendelkeznek, melynek köszönhetően a matrac alvás közben bármilyen helyzetben tökéletesen megtámasztja a testet.

A matracok belsejében a világhírű Bonnell rugómag található. Hogy el tudja képzelni, hogyan néz ki, az egyes, 2,2 mm vastagságú acélrugókat sorokba rendezik, és körspirállal kötik össze. A Bonnell rugómag jó elasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, és garantálja az egész test tökéletes alátámasztását. Annak érdekében, hogy a rugós matrac a lehető leghosszabb ideig szolgálja Önt, vásároljon hozzá egy olcsó fedőmatracot.

Ha otthon állítható ágyrácsa van, vagy a vásárláson gondolkodik, kerülje a rugós matracok vásárlását, amelyek a legtöbb esetben nem alkalmasak az ilyen típusú ágyrácsokhoz. Ha a rugós matracokat részesíti előnyben, akkor ezek a modellek alkalmasak a tizenéves gyerekek diákszobáiba.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (14 - 21 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (70 - 200 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (195 - 210 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu