Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (228 termékből)

Ráadásul formájuk bármilyen térbe illeszkedik. Kisebb helyiségekben ezeknek köszönhetően hatékonyan kihasználható lesz a szoba sarka, nagy nyitott elrendezésben pedig természetesen a nappali elválasztó elemeként is szolgálnak majd. Szintén nagy népszerűségnek örvend a tárolóhely, amely általában a sarokülés meghosszabbított része alatt található.

A kisebb lakásokban mindenekelőtt az összecsukható sarokkanapékat fogják értékelni, amelyek mindennapi alvásra is alkalmasak, de alkalmanként a vendégek alvására is alkalmasak. A dohányzóasztal ezután könnyen éjjeliszekrénnyé válik, amelynél mindig kéznél van minden, amire szüksége van. Ezzel szemben az irodában ügyfelei, kollégái számára megfelelőek a nem összecsukható sarokkanapék, amelyek helyet takarítanak meg, ugyanakkor nagyszámú embert kényelmesen kiszolgálnak.

Többféle kialakítás közül választhat olyan modellt, amely a lehető legpontosabban megfelel az Ön igényeinek. Természetesen vásárlás előtt mindig célszerű alaposan átgondolni, hogy mire is van pontosan szükség. Nagyra értékeli a nagyméretű összecsukható sarokkanapékat tárolóhellyel, vagy kis sarokkanapékat keres? Nem mindegy milyen anyagból készül az üléshuzat? Szövet kanapékat szeretne, vagy az ökobőrt részesíti előnyben? Nézze meg, milyen lehetőségei vannak, és válassza ki az Önnek megfelelőt.

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem. Az ülőgarnitúrák, amelyeket nem csak megfelelő párnákkal, takarókkal, hanem szőnyegekkel, dohányzóasztalokkal, függönyökkel vagy TV-asztalokkal is ízlésesen kiegészíthet, pihentető oázissá varázsolják nappalidat, ahol élvezni fogja a pihenést és a kikapcsolódást a kellemes légkörben a családdal vagy a barátokkal.

Ami az elérhető árakat illeti, az az Ön preferenciáitól függ. Ma már nem az a helyzet, hogy a minőségi kanapé nem lehet olcsó. Mindenekelőtt a raktárkiárusítás kategóriában és egyéb akciók keretében Önt meggyőzik az ellenkezőjéről. Kipróbálhatja a bazárt is, ahol a még működőképes, esetleg kisebb esztétikai hibákkal rendelkező darabokat talál a legjobb áron.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu