Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 18 (18 termékből)

Számos tervezési lehetőség létezik: minimalista, vintage, rusztikus és ipari. A legnépszerűbb anyagok a fa és a fém. Leggyakrabban fa alappal és fém horgokkal találkozunk. Néhány akasztópanelben műanyag kampók vannak, de ezek nem tartanak sokáig. Nemcsak téglalap alakúak, hanem különféle ívelt kontúrok is készülnek.

fali picture 0

Az ilyen fogas színe az előszoba többi bútorától, de a lakás egészétől is függ. A legnépszerűbb változat a fehér változat, akár skandináv stílusban, akár a retro változat, vintage horgokkal. A Wenge fa szerkezetek tökéletesen kombinálhatók az aranyozott akastóhorgokkal. A világos fa könnyebbnek és elegánsabbnak tűnik. A kovácsolt modellek a fali akasztók külön kategóriáját képezik.

A horgok magasságának optimálisnak kell lennie minden családtag számára. Ha gyermekei vannak, jobb, ha kétszintű horgokkal rendelkező modellt választ. Fontos figyelembe venni a modell rögzítőelemeit is, mivel a téli ruhák nehezebbek, a polc leeshet, a kampók meghajlhatnak.

A fali fogasok kínálata manapság rendkívül széles a piacon, így ez a látszólag feltűnő bútordarab nagyon stílusos eleme lehet előszobájának. Természetesen ez az Ön preferenciáitól függ, és választhat álló fogast, "szobainast" vagy akasztópanelt is. Ha a folyosó helye megengedi, válasszon kész előszobagarnitúrát, amely nemcsak fogast, hanem gardróbot, tükröt és cipőtartót is tartalmaz.

fali picture 0

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (20 - 160 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (35 - 109 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (2 - 30 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu