Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (218 termékből)

A matrac méretválasztéka igen széles, így számos modellt talál 80x200 cm és 90x200 cm méretű egyszemélyes ágyakhoz, valamint 140x200 cm-től 180x200 cm-ig terjedő franciaágyakhoz vagy atipikus ágyméretekhez. A matrac megfelelő magasságának minden matractípushoz egységesnek kell lennie, azaz körülbelül 16 cm. Amikor új matracot választ, vegye figyelembe, hogy teste körülbelül 8 órán keresztül napi kapcsolatban lesz vele. Ezért olyan anyagból készült matracot válasszon, amelyek megfelelnek Önnek, és amelyek megfelelő támasztást nyújtanak gerincének.

Ne feledkezzünk meg a levehető antibakteriális cipzáros huzat lehetőségéről sem, amely mosható. A huzatnak légáteresztőnek, nedvszívónak kell lennie, és magát a matracot is higiénikusan tiszta állapotban kell tartania.

A matracok gyártásában leggyakrabban használt anyag a nagy rugalmasságú PUR poliuretán hab és a test formájához alkalmazkodó memóriahab. A klasszikusok közé tartoznak a rugós vagy táskarugós matracok is. Optimális súlyeloszlást biztosítanak az ún zónák. Választhat latex matracok közül is, melyek nagyobb súlyúak vagy gerincproblémákkal küzdők számára is megfelelőek. A matrac teherbírása is fontos szempont a kiválasztásánál. A teherbírás azt a maximális terhelést jelzi, amelynél a matrac minden ortopédiai tulajdonságát megőrzi. A fedőmatrac használata javítja az alvás minőségét. Nemcsak az alsó matracot védi, hanem megnöveli az ágy magasságát is, így könnyebben tud kikelni az ágyból.

A matrac keménysége egy másik fontos paraméter a matrac kiválasztásánál. Általában 1-től 5-ig terjedő számok jelzik, az 5-ös szám pedig a legkeményebb matracot jelöli. A kemény matracok ideálisak az erősebb testalkatúaknak, azoknak, akik szeretnek hanyattfekve aludni és a gyerekeknek. A gyermek gerince folyamatosan fejlődik, ezért határozott támogatásra van szüksége. Ezt a T5 keménységű kókuszrostból készült gyermekmatracok biztosítják majd. A puha T1/T2 matracot és a közepes keménységű T3/T4-et a karcsúbbak is választhatják, akik nem mélyednek bele a matracba. A közepesen kemény matracok ideálisak azok számára is, akik leggyakrabban oldalt vagy hason alszanak.

Annak érdekében, hogy a matrac a lehető leghosszabb ideig szolgálja Önt, megfelelő ápolás szükséges. Fontos, hogy a matracokat ne törjük meg, ne terheljük túl, és ne ugráljunk rajtuk. A habszivacs és szendvicsmatracokat időnként meg kell fordítani, hogy ne feküdjük ki őket Matracait higiénikusan tisztán tarthatja, poratkák és egyéb idegen organizmusok nélkül, ha gyakran cseréli az ágyneműt és használ ágytakarót, amely egy kis luxust kölcsönöz szobájának. Az ágytakarók különféle színekben és anyagokban készülnek, a puha, meleg plüsstől a műbundáig. Nem javasoljuk az ágyban való evést és ivást sem. Ha betartja ezeket a szabályokat, a matrac több évig kitart.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (5 - 31 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (80 - 140 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (198 - 200 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu